Μια τοπική γιορτή αναβιώνει και φέτος στις 26/12 στη Γκούρα, στην Ορεινή Κορινθία: «Γουρουνοκαυγάδες»!

0Ο (δραστήριος) Σύλλογος Γυναικών Φενεού μας προσκαλεί στους «ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΑΥΓΑΔΕΣ», μια τοπική γιορτή που γίνεται κάθε χρόνο στις 26 Δεκεμβρίου 2016, στην πλατεία της Γκούρας, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Η εκδήλωση θα γίνει από τη Γ΄ Λυκείου Γκούρας σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Φενεού και την Δημοτική Κοινότητα Φενεού.

Πάρτε μια γεύση από τις προηγούμενες χρονιές!πηγή: Σύλλογος γυναικών Φενεού

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 21, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μια τοπική γιορτή αναβιώνει και φέτος στις 26/12 στη Γκούρα, στην Ορεινή Κορινθία: «Γουρουνοκαυγάδες»!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator