Αλ. Τσίπρας: Το 2016 η Ελλάδα θα καταπλήξει την παγκόσμια οικονομική κοινότητα (21 Ιανουαρίου 2016)

0Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016

«Πιστεύω ότι το 2016 θα είναι η χρονιά που η Ελλάδα θα καταπλήξει την παγκόσμια οικονομική κοινότητα», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην τηλεόραση του Bloomberg, από το Νταβός.

«Αν και πέρυσι ήταν μια χρονιά με προκλήσεις για την Ελλάδα και την Ευρώπη, πιστεύω ότι έχουμε πολλές ευκαιρίες μπροστά μας», είπε ο Πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι η χώρα είναι σε ένα κρίσιμο σημείο για να ανακάμψει.

Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε την ανάγκη ολοκλήρωσης των συνομιλιών για την αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας. «Όσο γρηγορότερα έχουμε μια επιτυχή ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης, τόσο το καλύτερο θα είναι για την ανάκαμψη, και για την ευρωπαϊκή οικονομία ως σύνολο», τόνισε. Δήλωσε ακόμη πεπεισμένος ότι όλοι οι εταίροι θέλουν μια έγκαιρη και επιτυχή ολοκλήρωση της αξιολόγησης επειδή, όπως ανέφερε, «μπορούν να καταλάβουν ότι ο χρόνος αποτελεί μέρος της στρατηγικής μας».

Με φόντο τη χθεσινή απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ ότι αποδέχεται τη βελτιωμένη προσφορά της Cosco για τον ΟΛΠ τόνισε τέλος ότι η εμπιστοσύνη των επενδυτών στην ελληνική οικονομία αποκαθίσταται.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 25, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αλ. Τσίπρας: Το 2016 η Ελλάδα θα καταπλήξει την παγκόσμια οικονομική κοινότητα (21 Ιανουαρίου 2016)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator