Ο Λάμπρος Αθανασούλας για το 1ο Dirt Games που έγινε στη Χαλκίδα - ΒΙΝΤΕΟ

0



Ήταν περίπου πριν δυο χρόνια, όταν βρέθηκα για πρώτη φορά μέσα σε ένα χωμάτινο φορμουλακι. Μετά από πέντε μόλις χιλιόμετρα, ήξερα ότι ένα τέτοιο όχημα θα έπρεπε να βρεθεί στα χέρια μου το δυνατόν συντομότερα! Ένα τρομερά γρήγορο και πάνω από όλα διασκεδαστικό μέσο, με μικρο κόστος σε σχέση με οποιοδήποτε αγωνιστικό όχημα αντίστοιχων επιδόσεων...

Μετά από δυο μήνες, όχι μόνο βρέθηκε στην κατοχή μου, αλλά ξεκινήσαμε ένα δικό μας project, το SR by ART, προσαρμοσμένο στα ελληνικά δεδομένα!

Επόμενο βήμα ήταν να διοργανώσουμε έναν χωμάτινο αγώνα όπου θα μπορούν να συμμετέχουν και αυτές οι κατασκευές!

Μέτα από ιδέα του Konstantinos Stavrou και του Giorgos Zymaridis​, οι τρεις μας με την συνεργασία του ΑΣΜΑ, καταφέραμε να οργανώσουμε στην Χαλκίδα το πρώτο DIRT GAMES!!

Στην εκκίνηση λοιπόν με το SR να στροφαρει στις 6000, έτοιμο να μπει στην διαδικασία της χρονομετρησης! Δύσκολη η οδήγηση για πρώτη φορά σε ειδική διαδρομή αλλά διασκεδαστική...

Πολύ η δύναμη, λίγο το κράτημα (δεν πρόλαβαν να έρθουν τα κατάλληλα ελαστικά) και αρκετή η υγρασία στον χώμα από την βραδινή βροχή!

Χαμόγελο στο πρόσωπο, αδρεναλίνη στο σώμα και βρισκόμαστε στον τερματισμό στην δεύτερη θέση πίσω από τον Γιώργο, έχοντας σημειώσει και τους δυο καλύτερους χρόνους της ημέρας στην Γενική Κατάταξη, επιβεβαιώνοντας την "υπεροχή" των KartCross σε σχέση με τα Mitsubishi Gr.N.

Χαμόγελα μεταξύ φίλων-αντιπάλων, πειράγματα, γέλια... Διασκεδάσαμε και δεν το κρύβουμε, μα πάνω από όλα χαρήκαμε που η διαδρομή άρεσε στους αγωνιζόμενους, άντεξε στα 150 και άνω περάσματα και που ο κόσμος για πρώτη φορά απόλαυσε τα Polaris και τα χωμάτινα φορμουλάκια σε ειδική διαδρομή. Και μια που ανέφερα τα Polaris, να ευχαριστήσω τον Manos Koutsounakis Motostuff που μου το εμπιστεύτηκε και είμαι σίγουρος οτι την επόμενη φορά, με τις αλλαγές που σκέφτεται να κάνει, θα πάει ακόμα πιο γρήγορα.

Ραντεβού στο επόμενο λοιπόν..... Dirt Games Team!

Λάμπρος Αθανασούλας

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 05, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Λάμπρος Αθανασούλας για το 1ο Dirt Games που έγινε στη Χαλκίδα - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator