ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ: Η Ευρωλίγκα αποκαλεί λαγούς (Rabbits) τους οπαδούς του ΠΑΟ! (video)

0Τραγικό και απίστευτο αυτό που συμβαίνει σ επίσημο βίντεο της Ευρωλίγκας. Ο σπίκερ στα highlights της 8ης αγωνιστικής, στη mini movie, αποκαλεί τους οπαδούς του ΠΑΟ “λαγούς”!

“Βρισκόμαστε στην Αθήνα όπου οι οπαδοί του λαγού έχουν κάνει αισθητή της παρουσία τους”, λέει ό εκφωνητής! Δείτε το απόσπασμα και ακολούθως όλο το βίντεο.


PAO από instasport

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 21, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ: Η Ευρωλίγκα αποκαλεί λαγούς (Rabbits) τους οπαδούς του ΠΑΟ! (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator