Κλιμάκιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στο Νοσοκομείο Κορίνθου

0



Κλιμάκιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που έχει ως αποστολή, έρευνα για τις καισαρικές τομές στην Ελλάδα, θα επισκεφθεί την Τετάρτη 09-11-2016 το Νοσοκομείο Κορίνθου.

Στα πλαίσια της επίσκεψης θα έχει συνάντηση με τη Διοίκηση και το Δ/ντη του Μαιευτικού Τμήματος κο Καμπά Ν. - Δ/ντη της Ιατρικής Υπηρεσίας, όπου θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τα ποσοστά των καισαρικών τομών, τους μηχανισμούς πληρωμής τους ως Ιατρικών πράξεων και τις επιδράσεις τους στο κόστος των δαπανών για τη Δημόσια Υγεία.

Στη συνέχεια θα λάβει χώρα ανοικτή συνάντηση - συζήτηση με το προσωπικό και εγκύους, για τις αντιλήψεις και τις πεποιθήσεις τους, πάνω σε θέματα που αφορούν μεθόδους τοκετού.

Το νοσοκομείο Κορίνθου είναι το μόνο Νοσοκομείο της Περιφέρειας, το οποίο θα επισκεφτεί το κλιμάκιο, σύμφωνα με το πρόγραμμά του, στα πλαίσια αναγνώρισης των προσφερόμενων υπηρεσιών του στον τομέα της εκστρατείας κατά των καισαρικών τομών και των ενεργειών που γίνονται στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της σημασίας του φυσιολογικού τοκετού, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται το Ιατρείο Φυσικού Τοκετού που λειτουργεί ήδη στο Νοσοκομείο από τριετίας καθώς και το Πρόγραμμα Προετοιμασίας Γονεϊκότητας.

Για τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου

Η Διοικήτρια
Δημ. Καλομοίρη
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 07, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κλιμάκιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στο Νοσοκομείο Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator