Ο Τσίπρας ανέβασε τα πόδια πάνω στο τραπέζι κατά την αντιφώνηση Ομπάμα!

0



Η αντισυμβατική χαλαρότητα αλλά και η οικειότητα που φάνηκε αμέσως ότι αισθάνεται ο Πρωθυπουργός απέναντι στον απερχόμενο αμερικανό Πρόεδρο, κορυφώθηκε στο επίσημο δείπνο με μια κίνηση όλο αντισυστημικό μπρίο

Νίκος Ζαχαριάδης

Η στιγμή που περιμένει ο καθένας μας όταν βρίσκεται με φίλους και ψιλο-βαριέται: να ανεβάσει τα πόδια στο τραπέζι!

Με το που άκουσε ο Αλέξης Τσίπρας την προσφώνηση «Kalispera» από τα χείλη του Μπαράκ Ομπάμα ήταν σα να περίμενε το σύνθημα. Ξαφνικά ένιωσε πως βρίσκεται ανάμεσα σε πραγματικά «δικούς» του ανθρώπους. Σταμάτησε να πνίγει το χασμουρητό του, έβαλε το χέρι μέσα στο παντελόνι, έκανε πίσω την καρέκλα, παραμέρισε τις ασημένιες αλατοπιπεριέρες και άπλωσε τα πόδια του πάνω στο τραπέζι ανακουφισμένος.

Ηδη από το μεσημέρι, με τη στάση του σώματός του και τις εκφράσεις του προσώπου του, ο Αλέξης Τσίπρας είχε κάνει σαφές ότι δεν θεωρεί τον Μπαράκ Ομπάμα επίσημο καλεσμένο. Εδειξε ότι περισσότερο τον βλέπει σαν ένα φιλαράκι που όχι μόνο θα του σβήσει το χρέος αλλά και που δεν θα απαιτήσει τυπικότητες.


Και πράγματι. Μόλις ο απερχόμενος αμερικανός Πρόεδρος είδε τα πόδια του Αλέξη Τσίπρα δίπλα στο πιάτο του, δεν αντέδρασε σαν σπαστικός νεοφιλελές που υπερασπίζεται τους καλούς τρόπους, τις γραβάτες και όλα όσα μας έφεραν μέχρις εδώ. Αντίθετα, χαμογέλασε με συμπάθεια, ολοκλήρωσε τον λόγο του βεβιασμένα και έσπευσε προς το βιβλίο των επισκεπτών για να γράψει τις ενθουσιώδεις εντυπώσεις του.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Τσίπρας ανέβασε τα πόδια πάνω στο τραπέζι κατά την αντιφώνηση Ομπάμα!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator