«Δεν είναι αντισυμβατικότητα, αλλά έλλειψη στοιχειωδών τρόπων»

0



Η στάση του έλληνα πρωθυπουργού σε σύγκριση με των υπολοίπων αρχηγών στις ομιλίες για την κηδεία του Κάστρο. Και εδώ δεν μιλάμε για μια εκδήλωση που υποχρεώθηκε να πάει αλλά για μια τελετή που οικοιοθελώς πήγε για να αποτίσει τιμή στον ήρωα του.
Δεν μπορούμε για επαναστατικότητα ή αντισυμβατικότητα αλλά για έλλειψη στοιχειωδών τρόπων.

Αντωνης Πανουτσος

Η στάση του έλληνα πρωθυπουργού σε σύγκριση με των υπολοίπων αρχηγών στις ομιλίες για την κηδεία του Κάστρο. Και εδώ δεν...
Δημοσιεύτηκε από Αντωνης Πανουτσος στις Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 30, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Δεν είναι αντισυμβατικότητα, αλλά έλλειψη στοιχειωδών τρόπων»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator