Κυνηγοί κλωτσούν επανειλημμένα τραυματισμένο αγριογούρουνο & το βασανίζουν πετώντας ογκόλιθο στο κεφάλι του

0Στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έστειλε το www.zoosos.gr το οπτικοακουστικό υλικό που ανέβασε στο προφίλ του στο facebook ένας κυνηγός - πιθανότατα από την Ελασσόνα της Λάρισας - ο οποίος φαίνεται μαζί με ακόμα δύο άνδρες («οικολόγοι» κυνηγοί αυτοαποκαλούμενοι διαχειριστές της φύσης και αυτοί) να κακοποιούν άγρια ένα αγριογούρουνο.


Στο βίντεο οι κυνηγοί κλωτσούν πολλές φορές το τραυματισμένο ετοιμοθάνατο ζώο...

Το ζώο, που το έχουν πυροβολήσει, ο ένας βασανιστής το κρατάει από τα πόδια. Οι άλλοι δύο κυνηγοί ακούγονται να γελάνε στο βίντεο και χτυπούν το αιμόφυρτο θήραμα. Κλωτσούν δυνατά στο κεφάλι το ακινητοποιημένο ζώο εναλλάξ. Μάλιστα αυτός που κρατάει το κινητό τηλέφωνο, με το οποίο τραβάει το βίντεο, το δίνει και στους άλλους για να συμμετάσχει και αυτός στο μαρτύριο και στο ενθύμιο του μεγέθους της ανδρείας τους!
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

Όμως οι δράστες δεν αρκούνται ούτε σε αυτό. Ένας από αυτούς τους επικίνδυνους εγκληματίες - που δείχνουν τέτοιο μίσος σ’ αυτό το απροστάτευτο πλάσμα το οποίο πεθαίνει - πιάνει έναν ογκόλιθο και τον εκτοξεύει πάνω στο κεφάλι του ζώου, το οποίο σπαρταράει χωρίς να μπορεί να αμυνθεί.

Καρέ - καρέ από τους ίδιους τους δράστες ο βασανισμός του ζώου...

Μάλιστα ενώ κάνει όλα αυτά, ένας κρατάει το αγριογούρουνο από τα πόδια, και ένας δεύτερος τραβάει καρέ – καρέ φωτογραφίες και από αυτό το βασανιστήριο. Και αυτά τα στιγμιότυπα ο Δημήτρης Σκ. τα ανέβασε στο facebook για να καμαρώσουν όλοι πόσο ξεφτιλισμένος είναι ο ίδιος και η παρέα του.


Καρέ - καρέ το βασανιστήριο του ζώου...

Όπως πολλές φορές έχουμε πει οι κυνηγοί βασανίζουν αδίστακτα τα θηράματα τους κάτι που η νομοθεσία περί θήρας αλλά και ο νόμος 4039/2012 ξεκάθαρα απαγορεύει. Θυμίζουμε επίσης ότι το διοικητικό πρόστιμο για τον βασανισμό ή την θανάτωση ενός ζώου είναι 30.000 ευρώ και αυτό βεβαιώνεται από την Αστυνομία χωρίς καν να γίνει η δίκη...

...

Ο ογκόλιθος από τον βασανιστή εκτοξεύεται πάνω στο κεφάλι του ζώου...

Πηγή: https://www.zoosos.gr
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κυνηγοί κλωτσούν επανειλημμένα τραυματισμένο αγριογούρουνο & το βασανίζουν πετώντας ογκόλιθο στο κεφάλι του"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator