Εντολή Εισαγγελέα να παρέμβουν τα ΜΑΤ ακόμα και μέσα στο Πολυτεχνείο - "Πόλεμος" στην Πατησίων

0



Κρανίου τόπος η οδός Πατησίων κι ενώ τα επεισόδια βρίσκονται ακόμη σε πλήρη εξέλιξη! Πέτρες, καδρόνια, βόμβες μολότοφ και γενικότερα, ότι βρίσκουν μπροστά τους..
οι αντιεξουσιαστές το πετούν στους αστυνομικούς!

Σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί για άλλη μια φορά η περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο. Νεαροί, με ορμητήριο τον χώρο του Ιδρύματος, έστησαν οδοφράγματα στις οδούς Στουρνάρη και Πατησίων με θρανία και καρέκλες και άρχισαν να εκτοξεύουν πέτρες και μολότωφ στις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες κάνουν χρήση χημικών.


Υπενθυμίζεται ότι ομάδες νεαρών είχαν παραμείνει μέσα στο ιστορικό κτίριο, έχοντας καταλάβει το κτίριο Γκίνη και έτσι οι πύλες του ΕΜΠ παρέμειναν ανοικτές.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος έχει δώσει την συγκατάθεσή του για επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων μέσα στο Πολυτεχνείο σε περίπτωση που διαπιστωθεί η διάπραξη κακουργηματικών πράξεων. «Το αν, και πότε, θα γίνει η έφοδος στο Πολυτεχνείο πάντως είναι δουλειά της αστυνομίας» ξεκαθάριζαν δικαστικοί κύκλοι.

Μέχρι στιγμής, η αστυνομία έχει προχωρήσει σε δύο συλλήψεις.

Το μεσημέρι, έγινε επίθεση σε κλειστό φορτηγάκι της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, στη συμβολή Ζαϊμη και Στουρνάρη, με τρεις επιβάτες αστυνομικούς.Ομάδα νεαρών επιχείρησε και κατάφερε να εγκλωβίσει το αστυνομικό όχημα για τουλάχιστον 5-10 λεπτά, με τους αστυνομικούς να ειδοποιούν συναδέλφους τους των ΜΑΤ, οι οποίοι με την παρέμβασή τους κατάφεραν να τους απεγκλωβίσουν.Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή ζημιές.

Ωστόσο από το φορτηγάκι εκλάπησαν δύο κράνη και δύο ασπίδες, τα οποία ...φόρεσαν σε αγάλματα της πλατείας Εξαρχείων.

Πηγή : thetoc.gr
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 17, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εντολή Εισαγγελέα να παρέμβουν τα ΜΑΤ ακόμα και μέσα στο Πολυτεχνείο - "Πόλεμος" στην Πατησίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator