Βασίλης Νανόπουλος: Με ύβρεις και τραμπουκισμούς δε λύνονται προβλήματα

0



Η παρούσα δημοτική αρχή, έχοντας τα 10 τελευταία χρόνια την διαχείριση των δημοτικών πραγμάτων, δεν ασχολήθηκε - ως όφειλε - με την επίλυση της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Αν και όλο αυτό το χρονικό διάστημα της 10ετίας υπήρξαν πολλά ευρωπαϊκά προγράμματα που βοηθούσαν προς αυτό το σκοπό, δυστυχώς η παρούσα δημοτική αρχή δεν άδραξε τις δοθείσες ευκαιρίες.

Τώρα, οι χουλιγκανισμοί και οι απρεπείς συμπεριφορές όχι μόνο δεν βοηθούν στην επίλυση του προβλήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων, αλλά αν γίνονται για να συγκαλύψουν ευθύνες 10 ετών ή και να αποπροσανατολίσουν τους δημότες, το μόνο που πετυχαίνουν είναι να εκθέτουν το ίδιο το κο Πνευματικό αλλά και το ίδιο τον θεσμό που ο ίδιος εκπροσωπεί.

Άλλωστε, αυτήν την αντιδημοκρατική συμπεριφορά που καταγγέλλει ο κος Πνευματικός, την έχουμε βιώσει μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων πολλές φορές και ο συνδυασμός της Συμμαχίας Πολιτών, φορείς δημοτών, πρόεδροι κοινοτήτων , τα ΑΜΕΑ κλπ. Τι να πρωτοθυμηθούμε.!!!

Η «Συμμαχία Πολιτών», έχοντας πλήρη επίγνωση της ευθύνης της έναντι των δημοτών του Δήμου Κορινθίων, έχει καταθέσει εδώ και πολύ καιρό τις προτάσεις της, και έχει συνδράμει τον Δήμο Κορινθίων σε ομόφωνες αποφάσεις για την υλοποίηση ενός συστήματος ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων με το μέγιστο δυνατό περιβαλλοντικό όφελος και την μικρότερη δυνατή οικονομική επιβάρυνση για τον δημότη.

Αυτό που περιμένουμε, όπως και όλοι οι δημότες, από την δημοτική αρχή είναι – έστω και τώρα – να ασχοληθεί ουσιαστικά με τη λύση του προβλήματος, συνεργαζόμενη με όλους τους υπεύθυνους φορείς Κυβέρνηση και Περιφέρεια (αντί να τους υβρίζει) και να καταθέσει προς συζήτηση και ψήφιση στο Δ.Σ μια ρεαλιστική και υλοποιήσιμη πρόταση. Όλα τα άλλα καμώματα της, είναι περιττά και ανούσια.

Βασίλης Νανόπουλος επικεφαλής του συνδυασμού συμμαχία πολιτών και της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Κορινθίων
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 25, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βασίλης Νανόπουλος: Με ύβρεις και τραμπουκισμούς δε λύνονται προβλήματα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator