Όλα για τη… θεσούλα! Περασμένα ξεχασμένα όσα έλεγε ο Μηλιός κατά του ΣΥΡΙΖΑ

0



Προκάλεσε μεγάλη αίσθηση σήμερα η είδηση πως ο άλλοτε οικονομολόγος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός, που μετά τη… φυγή του από το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, όπου στεκόταν και όπου βρισκόταν «πυροβολούσε» τους πρώην συντρόφους του, τώρα μάλλον τα ξέχασε μπροστά στη… θεσούλα ως πρόεδρος του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου!

Σημειώνεται, πως στο νέο Δ.Σ. του Φεστιβάλ, κατόπιν σχετικής απόφασης της υπουργού Πολιτισμού Λυδίας Κονιόρδου ως πρόεδρος τοποθετήθηκε ο Μηλιός Γιάννης, καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας, ΕΜΠ.

Τι έλεγε όμως ο Γιάννης Μηλιός, αφού τα είχε «σπάσει» με τον ΣΥΡΙΖΑ; «Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν διαπραγματεύτηκε ποτέ βάσει του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι επομένως άτοπη η διαπίστωση ότι δεν υπήρχε εναλλακτική πέρα από τη συνθηκολόγηση», έλεγε στις 20 Γενάρη ο κ. Μηλιός και υποστήριζε πως όσα είχαν συμφωνήσει στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ δεν εφαρμόστηκαν ούτε κατά διάνοια!

«Οι αποφάσεις είχαν παρθεί απο πριν, η «αντίσταση» μετά τις 20/2/2015 ήταν κυρίως επικοινωνιακή, πληθαίνουν οι φωνές που το έχουν αντιληφθεί», έλεγε τον περασμένο Μάρτιο ο Γιάννης Μηλιός.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 30, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όλα για τη… θεσούλα! Περασμένα ξεχασμένα όσα έλεγε ο Μηλιός κατά του ΣΥΡΙΖΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator