ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Τιμητική εκδήλωση μνήμης για τον πρώην Δήμαρχο Θωμά Θωμαΐδη

0Τιμητική εκδήλωση μνήμης για τον πρώην Δήμαρχο Θωμά Θωμαΐδη και επίσημης ονοματοδοσίας του Δημοτικού Θεάτρου, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ.18/298/2015 ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων, σε «Δημοτικό Θέατρο Θωμάς Θωμαΐδης», διοργανώνει ο Δήμος Κορινθίων την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 11.00π.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου (Δαμασκηνού 57).

Για την προσωπικότητα και το έργο του Θωμά Θωμαΐδη, ορόσημο της θητείας του οποίου υπήρξε το Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου, το οποίο υπάρχει σήμερα χάρις σε αυτόν, θα μιλήσει ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός.

Στην εκδήλωση αυτή, την οποία θα παρουσιάσει η Δημοσιογράφος και υπεύθυνη επικοινωνίας της RAP MEDIA Τζένη Σουκαρά και θα πλαισιώσει το γυναικείο φωνητικό σύνολο του ΚΕΠΑΠ του Δήμου Κορινθίων «OPUS FEMINA», θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια της μαρμάρινης ονομαστήριας επιγραφής του Δημοτικού Θεάτρου σε «Δημοτικό Θέατρο Θωμάς Θωμαΐδης».

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Δημοσίευση: Νοεμβρίου 30, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Τιμητική εκδήλωση μνήμης για τον πρώην Δήμαρχο Θωμά Θωμαΐδη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator