ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δεν είναι ρουφιανιά να καταγγέλλεις τον κάθε μαιμουδιάρη που οικειοποιείται το επάγγελμά σου

0



Σχετικά με το θέμα που προέκυψε σήμερα έξω από το γραφείο του Δημάρχου Κορινθίων Αλέκου Πνευματικού (δείτε εδώ) και επειδή έχουμε ασχοληθεί πολύ με το θέμα της Κορινθιακής δημοσιογραφίας θα πάρουμε θέση καθαρά ως μη δημοσιογραφικό ιστολόγιο όπως έχουμε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν.

Τη μοναδική και κύρια ευθύνη για το περιστατικό αυτό αλλά και για άλλα παρόμοια στο παρελθόν έχουν οι δημοσιογράφοι της Κορίνθου που ακόμα δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα για να προστατέψουν το επάγγελμά τους και την προσωπική τους εργασία.

Υπάρχουν στην Κόρινθο δημοσιογράφοι οι οποίοι αντί να χαριετίζονται με τις "μαιμούδες" θα έπρεπε να είχαν απλώσει "δίχτυ προστασίας" γύρω από το επάγγελμά τους.

Είναι αδιανόητο να κάθονται στα ίδια δημοσιογραφικά θεωρεία οι δημοσιογράφοι και οι "δημοσιογράφοι" και να χασκογελούν μεταξύ τους αλλά όταν έρθει η ώρα της μοιρασιάς να θυμούνται ποιος είναι νόμιμος και ποιος όχι.

Στην Ελλάδα του "είσαι ότι δηλώσεις" είναι συνήθη αυτά τα φαινόμενα και θα έπρεπε να είχαν απομονωθεί με νόμιμες διαδικασίες από αυτούς που εξασκούν το οποιοδήποτε επάγγελμα νόμιμα καταγγέλλοντας τις "μαιμούδες" στις αρμόδιες αρχές. Οτιδήποτε άλλο θα ήταν ρουφιανιά.

Αν λοιπόν στη συγκεκριμένη περίπτωση κάποιος επαγγελματίας δημοσιογράφος που έχει επενδύσει στη δουλειά του, έχει υπαλλήλους, κόβει αποδείξεις, πληρώνει φόρους, ενοίκια, ταμεία κλπ κατήγγειλε στις αρμόδιες αρχές ότι υπάρχουν ανειδίκευτοι μαιμουδιάρηδες που οικειοποιούνται το επάγγελμα καλώς προχώρησε σε καταγγελία στις αρμόδιες υπηρεσίες... δείχνει συνέπεια στη δουλειά του και σεβασμό στον κόπο του.

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 01, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δεν είναι ρουφιανιά να καταγγέλλεις τον κάθε μαιμουδιάρη που οικειοποιείται το επάγγελμά σου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator