Πρώτη συνδιάσκεψη της Παράταξης Πιέτρη στο Δημαρχείο Κορίνθου

0


Την Παρασκευή 25/11 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η πρώτη συνδιάσκεψη τομεαρχών και φίλων της Ανεξάρτητης Παράταξης «Κόρινθος 2014-2019».

Τα κυριότερα σημεία της ομιλίας του Επικεφαλής Τιμολέοντος Πιέτρη:

– αναφορά στον αείμνηστο Ιδρυτή της Παράταξης Κωνσταντίνο Πιέτρη, του οποίου το όραμα και οι αρχές αποτελούν βάση για την εξέλιξη και οδηγό για το μέλλον

– παρουσίαση του αντιπολιτευτικού έργου, που αφορά 21 παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί από τον Μάϊο του 2015 μέχρι και σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς και αιτήματα πολιτών και φορέων που έχουν κοινοποιηθεί μέσω της Παράταξης

– ανάλυση του σχεδιασμού για το 2017, ώστε η Παράταξη να στελεχωθεί σε κάθε πόλη και χωριό, τις δράσεις που θα ακολουθηθούν, τον ανασχηματισμό τομεαρχών και παρεμβάσεις που θα περιλαμβάνει η αντιπολιτευτική τακτική

Στην συνέχεια ακολούθησε παραγωγικός και ουσιαστικός διάλογος μεταξύ των συμμετεχόντων, με σκοπό η Παράταξη καθημερινά να επικοινωνεί το έργο της στους Κορίνθιους και να αυξάνει την εκλογική της δύναμη ώστε να προετοιμαστεί για τις εκλογές του 2019.


Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη "Κόρινθος 2014-2019" 

Δ Αδειμάντου 41 & Eθνικής Αντιστάσεως, 20 131 Κόρινθος

Τ 27410 75570 | F 27410 75571 | S korinthos2014.wordpress.com
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 28, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πρώτη συνδιάσκεψη της Παράταξης Πιέτρη στο Δημαρχείο Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator