Η Ελληνική Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου επισκέπτεται τις όμορφες διαδρομές του Φενεού και της Γκούρας

0



Η Ελληνική Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου διοργανώνει την τελευταία εκδρομή της χρονιάς σε μία απο τις ωραιότερες τοποθεσίες της Ελλάδας, την τεχνητή λίμνη "Δόξα" στον Φενεό Κορινθίας.

Επίσης, είναι η τελευταία εκδήλωση πρίν την διεξαγωγή των εκλογών μας (Κυριακη 11 Δεκεμβριου) για αυτό το κλίμα αναμένεται να ειναι πανηγυρικό.

Μη χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε το "Αλπικό Τοπίο" που προσφέρει η τοποθεσία και να απολαύσετε με το ιστορικό σας όχημα μαζί με τους αγαπημένους σας, τη μαγευτική αυτή διαδρομή.Αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής 27 Νοεμβρίου διαμορφώνεται ως εξής:

«Το σημείο συνάντησης για τους συμμετέχοντες από τον νομό Αττικής είναι το Parking των Goody’s (ΣΕΑ Μεγάρων) στο ρεύμα προς Κόρινθο και ώρα 8.30 το πρωί.

Γύρω στις 9.00 το κονβόι θα αναχωρήσει με προορισμό το Κιάτο Κορινθίας. Μαζί, θα «οργώσουμε» και κάποια από τα παραλιακά χωριά από την Κόρινθο και κάτω, απολαμβάνοντας και λίγη θάλασσα πριν μπούμε στις ορεινές διαδρομές της Κορινθίας.

Η αναμενόμενη ώρα άφιξης στο Κιάτο, είναι 10.30-11.00 και θα ακολουθήσει ανασυγκρότηση στο Parking των Lidl στην Παραλία Κιάτου όπου είναι και το σημείο συνάντησης με τους συμμετέχοντες από την ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.

Κατόπιν, όλοι μαζί πια, θα μπούμε στον ορεινό δρόμο που το τοπίο εναλλάσσεται μαγικά μεταξύ βουνών και πεδιάδας για να φτάσουμε γύρω στις 13:00 στην λίμνη Δόξα όπου είναι και ο τελικός μας προορισμός.

Αφού σταθμεύσουμε, θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για φωτογραφίες, πεζοπορία και αγορές από τους γραφικούς πάγκους με τοπικά προϊόντα καθώς και προσκύνημα στο ιστορικό Εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται στην Λίμνη.

Η αναχώρηση, θα είναι ελεύθερη για όποιους συμμετέχοντες θα  θέλουν να φύγουν εκτός κονβόι, όμως συνιστούμε η επιστροφή να γίνει ομαδικά.

Κόστος συμμετοχής 10 ευρώ ανα αυτοκίνητο.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 25, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Ελληνική Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου επισκέπτεται τις όμορφες διαδρομές του Φενεού και της Γκούρας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator