ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

0



Στο πλαίσιο του Προγράμματος Χορηγιών «Η μεγάλη στιγμή για την Παιδεία», βραβεύτηκε το 2ο Γενικό Λύκειο Κορίνθου, από το οποίο αποφοίτησε η αριστούχος μαθήτρια με τον υψηλότερο αριθμό μορίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις στο Νομό Κορινθίας, για τη σχολική περίοδο 2015-2016.

Ο Σ.Δ. του 2ου Γενικού Λυκείου Κορίνθου ευχαριστεί θερμά τον όμιλο Eurobank που σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων υλοποιεί το Πρόγραμμα Χορηγιών επί 14 συναπτά έτη.

Μέσα σ΄αυτό το χρονικό διάστημα το σχολείο μας πέτυχε αυτή την ύψιστη διάκριση, που τιμά τους διδάσκοντες και τους μαθητές μας στο σύνολο των Γενικών Λυκείων του νομού Κορινθίας πέντε φορές.

Επίσης ο Σ.Δ. συγχαίρει όλους τους νέους και τις νέες που βραβεύτηκαν για την κοπιώδη προσπάθεια και το εξαιρετικό τους αποτέλεσμα, ειδικά δε την απόφοιτο του 2ου Γενικού Λυκείου Κορίνθου Κωνσταντινίδη Ιωάννα, για την εξαιρετική επίδοση που επέτυχε και το ήθος που επέδειξε. Εύχεται σε όλους να είναι υγιείς και να παραμείνουν στο δρόμο του «αιέν αριστεύειν».
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator