«Ρουκέτα» Ντάισελμπλουμ: Συζητάμε νέα μέτρα με την ελληνική κυβέρνηση για το 2018

0Επιπρόσθετα μέτρα για το χρέος, τα οποία θα ληφθούν το 2018 -αν χρειαστεί συζητά η ελληνική κυβέρνηση με τους δανειστές, όπως αποκάλυψε νωρίτερα ο Γερούν Ντάισελμπλουμ.

«Εχουμε κάποια πρόσθετα μέτρα έτοιμα εφόσον αυτό απαιτηθεί το 2018, όταν το πρόγραμμα θα έλθει σε ένα τέλος… Το πρωτογενές πλεόνασμα στον προϋπολογισμό, θα πρέπει να αυξηθεί και όντως ανεβαίνει κάθε χρόνο και ο στόχος είναι το 3,5%.

Τότε (σ.σ. ΤΟ 2018) εμείς θα αποφασίσουμε πόσο καιρό είναι εφικτό να μείνει σε αυτό το επίπεδο. Μακροπρόθεσμα αυτό μπορεί να μειωθεί λίγο και αυτό πράγματι είναι μια ρεαλιστική προσέγγιση».

«Στεκόμαστε στους Ελληνες και θα τους βοηθήσουμε να διαχειριστούν το χρέος», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ντάισελμπλουμ, υποστηρίζοντας πως προϋπόθεση είναι η ελληνική πλευρά να τηρήσει τους όρους του προγράμματος.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 25, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Ρουκέτα» Ντάισελμπλουμ: Συζητάμε νέα μέτρα με την ελληνική κυβέρνηση για το 2018"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator