Τέλη κυκλοφορίας 2017: Ανέβηκαν στο Taxis - Δείτε τι θα πληρώσετε

0



Αναρτήθηκαν στο Taxis (www.gsis.gr) τα ειδοποιητήρια για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2017 από τα οποία το υπουργείο Οικονομικών προσδοκά να εισπράξει περίπου 1,1 δισ. ευρώ.

Οι ιδιοκτήτες οχημάτων για να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο στο οποίο αναγράφεται ο κωδικός για την πληρωμή των τελών θα πρέπει να εισέλθουν στην ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή του Taxis, και να ακολουθήσουν τα εξής βήματα:

1. Στην Υπηρεσία προς του Πολίτες επιλέξτε την ένδειξη «Εντυπο Τ.Κ. 2017».

2. Στη συνέχεια στην ειδική φόρμα που εμφανίζεται συμπληρώστε τον ΑΦΜ και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος.

3. Μόλις ολοκληρωθεί η αναζήτηση θα πρέπει να δώσετε την εντολή εκτύπωσης για να εμφανιστεί το ειδοποιητήριο με τα τέλη κυκλοφορίας του 2017.

Τα τέλη κυκλοφορίας θα πρέπει να πληρωθούν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2016. Για όσους δεν πληρώσουν εμπρόθεσμα τα τέλη κυκλοφορίας προβλέπεται η επιβολή προστίμου ίσου με την αξία τους.

Για να δείτε, αλλά και να τυπώσετε, τα τέλη κυκλοφορίας 2017 θα πρέπει να μπείτε εδώ:

https://www1.gsis.gr/webtax2/telhkykl/year2012/telhkykl/index.jsp
ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μπείτε στην φόρμα πρέπει να πατήσετε στην ένδειξη “είσοδος”.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τέλη κυκλοφορίας 2017: Ανέβηκαν στο Taxis - Δείτε τι θα πληρώσετε"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator