Το «ευχαριστιέται» ο Άδωνις: «Θεία Δίκη να ευχαριστούν πρόεδρο των ΗΠΑ ανήμερα 17ης Νοεμβρίου»

0«Όλα εδώ πληρώνονται», σχολίασε δηκτικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τις ευχαριστίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ στον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, που επισκέφθηκε τη χώρα μας.

Όπως σχολίασε με νόημα ο Αδ. Γεωργιάδη στο twitter, «θεία Δίκη να αναγκάζεται ο Σύριζα να ανεβάζει ευχαριστίες για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και μάλιστα 17 Νοεμβρίου… Όλα εδώ πληρώνονται».

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 17, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το «ευχαριστιέται» ο Άδωνις: «Θεία Δίκη να ευχαριστούν πρόεδρο των ΗΠΑ ανήμερα 17ης Νοεμβρίου»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator