Νεκρός ο blogger «Galaxyarchis»: Θρήνος στα social media

0



Ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς χρήστες του Twitter, ο «@Galaxyarchis» έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών, από τροχαίο δυστύχημα.

Ο Πέτρος Παπαθανασίου είχε σταθερή και δραστήρια παρουσία στο χώρο του blogging μέσω του ιστολογίου του «Μάλλον Ακίνδυνος - @Galaxyarchis», αλλά και μέσω του συνεργατικού blog «ΠαραλληλοΓράφος». Σχολίαζε με ιδιαίτερα δηκτικό τρόπο την επικαιρότητα, κάνοντας, παράλληλα και ρεπορτάζ για θέματα που του προκαλούσαν το ενδιαφέρον.

Ήταν μέλος και της ομάδας που είχε δημιουργήσει το διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό RadioBubble και μεταξύ άλλων, είχε λάβει μέρος στην ομάδα συντονισμού της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα πριν τις εκλογές του 2015 στο Twitter.

Η ιδιαίτερα ζωηρή παρουσία του στο Twitter του είχε εξασφαλίσει πολλούς «αντιπάλους», αλλά και ακόμη περισσότερους φίλους, όπως αποδεικνύουν και τα χιλιάδες tweets που πλημμύρισαν το μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μόλις ο θάνατός του έγινε γνωστός.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νεκρός ο blogger «Galaxyarchis»: Θρήνος στα social media"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator