Στο Ε.Μ.Π. ο αντιπεριφερειάρχης Άγγελος Παπαγγελόπουλος

0Επίσημη παρουσίαση της επιτυχίας της ομάδας "Προμηθέας" των φοιτητών της σχολής ηλεκτρολόγων μηχανικών του Ε.Μ.Π. στον αγώνα εξοικονόμησης ενέργειας Ecomarathon της Shell πού έγινε στο Λονδίνο το περασμένο καλοκαίρι. Παρών ο αντιπεριφερειάρχης Άγγελος Παπαγγελόπουλος ο οποίος εξήρε την προσπάθεια και την αφοσίωση των παιδιών, αλλά και απεδέχθη τις θερμές ευχαριστίες της ηγεσίας του Ε.Μ.Π. και της σχολής των ηλεκτρολόγων. Να θυμίσουμε ότι το αυτοκίνητο στα χρώματα της Μυθικής Πελοποννήσου κατέλαβε την 16ης θέσης μεταξύ 200 και πλέον ομάδων με επίδοση 287 Km/Kwh.

Επίσης η ομάδα βραβεύτηκε με δύο ειδικά βραβεία. α) «Τεχνικής Καινοτομίας» και β) «Επικοινωνιακής Στρατηγικής»

Ένα ακόμα μεγάλο μπράβο και η συνεργασία Περιφέρειας Πελοποννήσου και Ε.Μ.Π. θα έχει συνέχεια.

Άγγελος Παπαγγελόπουλος 
 Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 05, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στο Ε.Μ.Π. ο αντιπεριφερειάρχης Άγγελος Παπαγγελόπουλος "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator