«Αλληλεγγύη – Αντίσταση στο Κιάτο»: Πάρτι οικονομικής ενίσχυσης

0Η «Αλληλεγγύη – Αντίσταση στο Κιάτο» παρτάρει και φέτος στο Πολιτιστικό Κέντρο Κιάτου, Κλεισθένους 57, το Σάββατο 5 Νοέμβρη, στις 9:00μμ.

Αφορμή, αυτή τη φορά, εκτός από την ανάγκη μας να ξαναμαζευτούμε, είναι ένα παιδί που αντιμετωπίζει θέματα υγείας. Τα έσοδα λοιπόν θα διατεθούν για αυτό το σκοπό. Γιατί δεν αφήνουμε κανέναν να παλεύει μόνος… Γιατί μπορούμε αλλιώς…Μπορούμε και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον!

Στο πάρτι θα παίξουν αφιλοκερδώς μουσική οι dj’s: Φάγκρα Μαρία, Σπούλος Ρωμανός, Σταματόπουλος Άκης και Αποστόλου Δημήτρης (hurricane) και τους ευχαριστούμε θερμά, όπως και όλους όσοι μας προσέφεραν ήδη χρήματα και ποτά. Σας περιμένουμε».
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 31, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Αλληλεγγύη – Αντίσταση στο Κιάτο»: Πάρτι οικονομικής ενίσχυσης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator