Εξεταστική Επιτροπή: Από βλακεία ή με δόλο αθώωσαν τον Προβόπουλο;

0



Καλά αυτοί οι βουλευτές (δυστυχώς όλοι τους) δεν έχουν καταλάβει ακόμη τι έγινε ή είναι συνένοχοι;

Δεν ήταν ο Προβόπουλος που ζήτησε από τον Αλογοσκούφη 28 δις το 2008 για τις τράπεζες;

Δεν ήταν αυτά τα 28 δις που τα λαμόγια (Κυβέρνηση, ΕΛΣΤΑΤ, EUROSTAT, ΚΟΜΙΣΙΟΝ) τα φόρτωσαν (για να τα κρύψουν) στο έλλειμμα του 2009;

Κοιτάξτε στο τέλος της τρίτης παραγράφου τους ισχυρισμούς Αλογοσκούφη-Προβόπουλου: «Η εφαρμογή των μέτρων δεν θα έχει επιπτώσεις στο έλλειμμα, αλλά στο δημόσιο χρέος, το οποίο ήδη βρίσκεται σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα.»

Αυτό τελικά δεν τους βγήκε και έπρεπε να φουσκώσουν το κρατικό έλλειμμα κατά 28 δις για να καλύψουν το ποσό της διάσωσης των τραπεζών.

Δεν βγήκε η Γεωργαντά και τους ξεβράκωσε;

Πώς άντεξαν οι βουλευτές της εξεταστικής τον πρωταίτιο της κρίσης αλλά και του σχεδιασμού της εκτέλεσης της κοινωνίας και των ασφαλιστικών ταμείων να τους κάνει μάθημα;

Πως τον άντεξαν να τους λέει ότι η κρίση στην Ελλάδα ήταν διαφορετική από όλο τον υπόλοιπο κόσμο αφού οφείλεται στα δημοσιονομικά ενώ οι αθώες τράπεζες μας απλά βρέθηκαν στα απόνερα αυτής της κρίσης;

Το αφήγημα αυτό καταδίκασε και τελικά θα καταστρέψει την Ελλάδα για να σωθούν οι τραπεζίτες και τα τσιράκια τους πολιτικοί και δημοσιογράφοι.

Σε όλο τον κόσμο μόνο η Ελλάδα είχε διαμάντια τράπεζες;

Και να τα λέει ειδικά τώρα που βγαίνουν στη φόρα τα θαλασσοδάνεια και ο κάθε ηλίθιος μπορεί να καταλάβει τι έχει συμβεί;

Λυπάμαι γιατί στην επιτροπή αυτή συμμετέχουν και άνθρωποι που τους θεωρούσα καθαρούς.

ΝΤΡΟΠΗ - ΝΤΡΟΠΗ - ΝΤΡΟΠΗ

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 31, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εξεταστική Επιτροπή: Από βλακεία ή με δόλο αθώωσαν τον Προβόπουλο;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator