ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ: «Σας πήρανε χαμπάρι και οι Δροσουλίτες, ντελικανή»

0Το δικό της μήνυμα προς τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη έστειλε μέσω του λογαριασμού της στο facebook μια ψυχολόγος από την Κρήτη.

«Σας πήρανε χαμπάρι και οι Δροσουλίτες, ντελικανή» λέει στην αρχή της ανάρτησής της η κοπέλα η οποία σύμφωνα με το flashnews, είναι ψυχολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στην Προαγωγή & Αγωγή Υγείας και Υποψήφια Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Στη συνέχεια επισημαίνει τα προβλήματα και τις ελλείψεις στο χώρο της Υγείας.

Σας πήρανε χαμπάρι και οι Δροσουλίτες, ντελικανή!

Πολάκη, που θυμήθηκες τις προίκες σήμερα, να σου πω ότι έχουν καταργη...
Δημοσιεύτηκε από Irene Agapidaki στις Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 22, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ: «Σας πήρανε χαμπάρι και οι Δροσουλίτες, ντελικανή»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator