Αλέκος Πνευματικός: «Κάποιοι θα πάνε στον Εισαγγελέα για κακοτεχνίες στο φράγμα του Ασωπού» - ΒΙΝΤΕΟ

0Αναφερόμενος στο φράγμα του Ασωπού ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέκος Πνευματικός είπε κάτι που ακούστηκε για πρώτη φορά: «Κάποιοι θα πάνε για κακοτεχνίες του έργου στον Εισαγγελέα» όμως παρόλ’αυτά πρέπει να βρεθεί τρόπος το έργο να ολοκληρωθεί γιατί η Κορινθία θα λύσει το πρόβλημα της ύδρευσης και της άρδευσης μια για πάντα.ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 26, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αλέκος Πνευματικός: «Κάποιοι θα πάνε στον Εισαγγελέα για κακοτεχνίες στο φράγμα του Ασωπού» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator