ΠΑΟΚ είσαι αφού: Η ατάκα της ημέρας από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο

0Στη συνεδρίαση της υποεπιτροπής της βουλής για το χρέος, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος κατόρθωσε να κλέψει για άλλη μια φορά την παράσταση με την ατάκα του για τον ΠΑΟΚ και το ΔΝΤ.

«θα πρέπει να εξασφαλίσει ότι το χρέος είναι βιώσιμο και αυτό δεν μπορεί να το κάνει αν δεν ξέρει τι μέτρα θα πάρουν οι ευρωπαίοι. Δεν μπορεί να προβεί σε μελέτη βιωσιμότητας του χρέους και δεν μπορεί να συμμετέχει» είπε για το Ταμείο ο υπουργός οικονομικών.

Ερωτηθείς μάλιστα εάν συμφωνεί με το ΔΝΤ, απάντησε: «Άμα το ΔΝΤ πει ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα τότε θα πω ότι συμφωνώ με το ΔΝΤ. Διατηρώ την διακριτική ευχέρεια να συμφωνώ σε κάποια πράγματα με το ΔΝΤ και να μην συμφωνώ σε άλλα».
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 06, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΟΚ είσαι αφού: Η ατάκα της ημέρας από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator