Όταν το Ελληνικό δεν πουλιόταν

0Για προσέξτε τη φωτογραφία. Είναι από τη Βουλή όπου στο έδρανο βουλευτή υπάρχει το σχετικό φυλλάδιο από... αλλοτινές εποχές του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Το φυλλάδιο - πρόσκληση λέει ότι ο Αλέξης Τσίπρας, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και η Ρένα Δούρου και Νάντια Βαλαβάνη θα μιλήσουν στο δημαρχείο του Ελληνικού. Τίτλος: «Το Ελληνικό δεν πωλείται».

Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί. Το Ελληνικό πουλήθηκε με υπογραφή Αλέξη, ο Τσίπρας κάνει διακοπές στη Νέα Υόρκη, η Ρένα Δούρου έχει στρογγυλοκαθίσει στην καρέκλα της Περιφέρειας και είναι... άλαλη εδώ και μήνες. Μόνο η Νάντια Βαλαβάνη τελικά έμεινε πιστή στις αρχές της και αποχώρησε από τους ψεύτες.

Η έγκριση της συμφωνίας για το Ελληνικό πέρασε και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έκαναν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας έχουν... λουφάξει. Έτσι για να θυμόμαστε τους ψεύτες.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 05, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όταν το Ελληνικό δεν πουλιόταν"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator