Θα καταλάβει ο Κυριάκος ότι πρέπει να δώσει… ραντεβού στα γουναράδικα;

0



Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που στη Νέα Δημοκρατία διαβάζουν Antinews γιατί αν περίμεναν από τους… φλώρους, τις μπεκάτσες, τους παπαγάλους και τα λοιπά πτηνά του πρωϊνού καφέ, τότε η ΝΔ θα γινόταν… Ποτάμι.

Μόλις γράψαμε ότι στο κόμμα κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου όταν η χώρα συνταράσσεται από τις αποκαλύψεις για το σχέδιο επιστροφής στη δραχμή, ξύπνησαν. Όταν γράψαμε ότι μια εξεταστική επιτροπή έπρεπε να έχει ήδη ζητηθεί και να πάει ο κάθε κατεργάρης να μιλήσει ενόρκως, τους τσίμπησε μύγα τσε τσε. Άσε δε που μέχρι και ο Κυριάκος από τις διακοπές του στις ΗΠΑ κινητοποιήθηκε και σε συνέντευξή του μίλησε για τα αυτονόητα.

Ερωτηθείς για τις αποκαλύψεις του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ, ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Αυτό το οποίο έχουμε πει εμείς είναι να γίνει μια Εξεταστική Επιτροπή, η οποία να διερευνήσει τι ακριβώς έγινε τους πρώτους έξι μήνες του 2015. Γνωρίζουμε ήδη ότι το κόστος για την ελληνική οικονομία και την ελληνική κοινωνία ήταν και παραμένει πάρα πολύ μεγάλο από αυτούς τους καταστροφικούς χειρισμούς της Κυβέρνησης που οδήγησαν στο τραγικό δημοψήφισμα, στο κλείσιμο των τραπεζών και τελικά στην υπογραφή του τρίτου Μνημονίου».

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να γνωρίζω την ακρίβεια αυτών των ισχυρισμών, αλλά γνωρίζω ότι πρέπει να μάθουμε την αλήθεια. Και η Νέα Δημοκρατία ως η επόμενη Κυβέρνηση θα προχωρήσει στη σύσταση αυτής της Εξεταστικής Επιτροπής ώστε να μάθουμε εάν πραγματικά υπήρχε ‘'Σχέδιο Β'', εάν υπήρχε παράλληλο πρόγραμμα επιστροφής στην δραχμή και τελικά ποιος είναι υπεύθυνος για το τι έγινε τους πρώτους έξι μήνες».

Εντάξει, ο Κυριάκος είναι… ευγενικό παιδί και δεν χρησιμοποιεί εκφράσεις… πεζοδρομίου. Δεν είναι του αλωνιού είναι του σαλονιού κι έχει τρόπους. Όταν εμείς μιλάμε για πραξικόπημα, αυτός βλέπει παράλληλο πρόγραμμα. Όταν εμείς λέμε ότι ο Τσίπρας είναι αρχιπραξικοπηματίας ο Μητσοτάκης απλά θέλει να μάθει την αλήθεια. Κι όταν εμείς λέμε ότι η ΝΔ πρέπει να βγει μπροστά, να ενημερώσει τον κόσμο για το έγκλημα που πήγε να συντελεστεί, ο Κυριάκος λέει ότι «θέλουμε να μάθουμε ποιος είναι υπεύθυνος για το τι έγινε τότε.

Εντάξει είναι μια καλή αρχή το ξύπνημα από τη χειμερία νάρκη, αλλά τι να σου κάνει από μόνο του; Όταν οι φιλελέ σύμβουλοι και τα κολεγιόπαιδα έχουν μάθει να κάνουν πολιτική με τον φραπουτσίνο στο στόμα και διαβάζοντας… liberal, facebook και FT προκοπή δε γίνεται.

Η ζωή είναι δύσκολη, ειδικά η πολιτική είναι σκληρή και θέλει άντερα για ν’ αντέξεις. Χαλκέντερους πολιτικούς χρειάζεται η χώρα για να πάει μπροστά κι όχι κάτι παιδάκια με μαντηλάκι στο πέτο και άρωμα Bulgari που μυρίζει από χιλιόμετρα. Ίσως αν καταλάβει ο Κυριάκος ότι πρέπει να δώσει… ραντεβού στα γουναράδικα ή στην καλύτερη περίπτωση… ραντεβού στον Γοργοπόταμο τότε και η ΝΔ θα μπορέσει να ξαναγίνει ένα ισχυρό πατριωτικό κόμμα.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 18, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θα καταλάβει ο Κυριάκος ότι πρέπει να δώσει… ραντεβού στα γουναράδικα;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator