Έξι στους δέκα Έλληνες θέλουν αλλαγή πολιτεύματος - Τι δείχνει δημοσκόπηση του ΠΑΜΑΚ

0



Πώς βλέπουν οι Έλληνες το ενδεχόμενο θέσπισης Προεδρικής Δημοκρατίας και καθιέρωσης θητειών των βουλευτών; Τι πιστεύουν για την φορολογική πολιτική και την παραγωγική Ελλάδα;

Απαντήσεις σε μια σειρά από καίρια αλλά και απρόβλεπτα ερωτήματα για το οικονομικό κλίμα και θεσμικές αλλαγές, δίνει η έρευνα κοινής γνώμης που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας υπό την επιστημονική ευθύνη του καθηγητή Νίκου Μαραντζιδη, στις αρχές Οκτωβρίου.

Η έρευνα αφορά τις θεσμικές αλλαγές και το οικονομικό κλίμα και περιλαμβάνει και ερωτήματα που τίθενται για πρώτη φορά όπως για τις εταιρείες που παράγουν μέσα παραγωγής υψηλής τεχνολογίας, για την αποφορολόγηση της παραγωγής.

Η έρευνα έγινε από το ΠΑΜΑΚ για την πολιτική πρωτοβουλία «Επόμενη Ελλάδα» του Γιάννη Ραγκούση με στόχο την διερεύνηση των απόψεων των πολιτών.












Δημοσίευση: Οκτωβρίου 13, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έξι στους δέκα Έλληνες θέλουν αλλαγή πολιτεύματος - Τι δείχνει δημοσκόπηση του ΠΑΜΑΚ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator