Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ": Τα ΜΑΤ ψέκασαν με χημικά τους συνταξιούχους στο Μαξίμου - ΒΙΝΤΕΟ

0



Σκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας, μία ανάσα από το Μέγαρο Μαξίμου. Σήμερα από νωρίς το πρωί οι συνταξιούχοι είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Κοτζιά με στόχο αντιπροσωπεία τους να φτάσει στο Μαξίμου για να διαμαρτυρηθεί στον πρωθυπουργό για τις ψεύτικες υποσχέσεις και το τσεκούρι στις συντάξεις τους.

Αυτό όμως δεν το κατόρθωσαν ποτέ καθώς οι κλούβες των ΜΑΤ «προστάτευσαν» την Ηρώδου Αττικού και τους έκοψαν το δρόμο με αποτέλεσμα να προκαλέσουν την αγανάκτηση των συνταξιούχων. Αμέσως ξέσπασαν επεισόδια: Οι συνταξιούχοι επιχείρησαν να περάσουν προσπαθώντας ταυτόχρονα να ρίξουν, ωθώντας, τη μία κλούβα η οποία ήταν παρατεταγμένη και οι αστυνομικοί προχώρησαν σε εκτεταμένη χρήση χημικών κατά των ηλικιωμένων διαδηλωτών. Ανάμεσα στους διαδηλωτές που ήταν στα επεισόδια ήταν και ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης. Μετά την ένταση ανακοινώθηκε ότι η αντιπροσωπεία τους μπορεί τελικά να περάσει προς το Μαξίμου, αλλά οι συνταξιούχοι λένε πως θα το κάνουν μόνο αν δουν τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε βίντεο: Έριξαν χημικά και στους συνταξιούχους. Οργή από τους ηλικιωμένους

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 03, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ": Τα ΜΑΤ ψέκασαν με χημικά τους συνταξιούχους στο Μαξίμου - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator