ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων: "Όταν οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες!"

0


Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016, το ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων, τιμώντας την ιστορική αυτή μέρα, πραγματοποίησε, στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης, εκδήλωση με τον τίτλο: "Όταν οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες!".

Στην εκδήλωση χόρεψαν τμήματα παραδοσιακού χορού του ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων, "Ο ΠΗΓΑΣΟΣ", μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν.Σουλίου Πατρών, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Δωρίου Μεσσηνίας και μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Στιμάγκας "Θύαμις".

Τραγούδια ακούστηκαν από μέλη του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Ν.Κορινθίας "Ο 'Αγιος Δονάτος", ενώ ολόκληρη την εκδήλωση πλαισίωσε η παραδοσιακή ορχήστρα "ΕΠΤΑΣΗΜΟ".

Επίσημοι και απλοί πολίτες τίμησαν με την παρουσία τους και το χειροκρότημά τους τους διοργανωτές της εκδήλωσης, τους συμμετέχοντες σε αυτήν, και φυσικά όσους αγωνίστηκαν για υψηλά ιδανικά, διακινδυνεύοντας και προσφέροντας την ίδια τους τη ζωή γι' αυτά!

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
tel.6937650867
www.phototsetsi.gr
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 30, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων: "Όταν οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες!""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator