Ο κηφήνας της Ραφήνας έσπασε τη σιωπή του: «Έχω βαρεθεί τα τελευταία 5 χρόνια να σου βαράω παλαμάκια ρε μαλάκα...» - ΒΙΝΤΕΟ

0Κατά την έναρξη της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ στα νέα γραφεία του κόμματος στο Μοσχάτο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλωσόρισε όλους τους πρώην προέδρους που βρίσκονταν στην πρώτη σειρά.

Τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον Αντώνη Σαμαρά, τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον Κώστα Πλακιωτάκη. Μάλιστα, μόλις ο νυν πρόεδρος της ΝΔ είπε το όνομα του κ.Σαμαρά, ο κ.Καραμανλής γύρισε στο μέρος του πρώην πρωθυπουργού και κάτι του ψιθύρισε, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν και οι δύο σε γέλια. Διαβάζοντας κανείς τα χείλη του Κώστα Καραμανλή, φαίνεται να λέει κάτι σαν «έχω βαρεθεί τα τελευταία 5 χρόνια να σου βαράω παλαμάκια ρε μαλάκα...».

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 04, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο κηφήνας της Ραφήνας έσπασε τη σιωπή του: «Έχω βαρεθεί τα τελευταία 5 χρόνια να σου βαράω παλαμάκια ρε μαλάκα...» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator