Με ύφος 30 Παππάδων!

0



Είπα να ξεφύγω, σήμερα, από τα «τετριμμένα» αλλά πάλι έμπλεξα.
Ίσως γιατί «φύσιν δημοσιογραφικήν μεταβαλείν» ου ράδιον! Προσχήματα, βέβαια, πάντα βρίσκεις.

Γράφει η Αλίκη Χατζή

«Οι συνειρμοί του νου – θα ισχυρισθείς – είναι ανέλεγκτοι»…

Και περνάς, χωρίς αναστολές, από τον «Αλέξη στην ΔΕΘ» στον «Αλέξη στο Συνέδριο του Συριζα»…

Ξέρω, ξέρω, ότι η προσπάθεια των «Παππάδων» να εμφανίσουν τον Αλέξη Τσίπρα ως συμπαραστάτη των εν δυνάμει ανέργων των τηλεοπτικών καναλιών και έτοιμο να επανέλθει στην μάχη κατά της διαπλοκής, έχει εξοργίσει τους πάντες.

Οι «Παππάδες», υποτιμούν, όπως πάντα τη νοημοσύνη μας. Πιστεύουν ότι είμαστε σαν τους «ανίδεους Αντιοχείς» που διαβάζουν … Εμονίδην, ενώ Εμονίδης δεν υπάρχει (βλ. «Τιμόθεος Αντιοχεύς 400 μ.Χ» του Καβάφη)!
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 25, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με ύφος 30 Παππάδων!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator