ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2016: Γευσιγνωσία σε πλαστικό κύπελο δεν είχαμε ξαναδεί !!!

0"Γευσιγνωσία": Το πλαστικό ποτήρι πολυπροπυλενίου αναδεικνύει καλύτερα τις αναδυόμενες επιγεύσεις που "πειράζουν" ευχάριστα τον ουρανίσκο και χαιδεύουν στην κάθοδό του ζύθου στον λαιμό μαζί με τις αναδυόμενες ζωηρές επιγεύσεις του πετρελαίου από το οποίο παράγεται το πολυπροπυλένιο !!!
Εντάξει... το ότι έχεις τη δυνατότητα να κατασκευάσεις μια μπύρα αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι ξέρεις και να την πίνεις ούτε ότι ξέρεις να την πλασσάρεις... τουλάχιστον όμως θα πρέπει να γνωρίζεις πως για τους Vip's καλεσμένους σου που σε τιμούν πρέπει να έχεις στην καβάτζα και το ανάλογο ποτήρι.

#plastikoura #katsivlaxos #karamitros


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 06, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2016: Γευσιγνωσία σε πλαστικό κύπελο δεν είχαμε ξαναδεί !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator