Τα κανάλια μένουν ο ΣΥΡΙΖΑ φεύγει: Ράπισμα του ΣτΕ με 14-11 έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο Παππά

0Μετά από περίπου έξι ώρες και μία μαραθώνια συνεδρίαση, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας αποφάσισε να ακυρώσει το νόμο Παππά κρίνοντάς τον αντισυνταγματικό με ψήφους 14 υπέρ και 11 κατά.

Πρόκειται για μεγάλη πολιτική ήττα της κυβέρνησης και απομένει να δούμε τι θα ακολουθήσει με όσους αδειοδοτήθηκαν και έχουν ήδη πληρώσει αρκετά εκατομμύρια αλλά ο διαγωνισμός είναι σαν να μην έγινε ποτέ.

Πλέον η κυβέρνηση οφείλει να επιστρέψει στους προσωρινούς υπερθεματιστές το ποσό της πρώτης δόσης που έχει καταβληθεί για τις νέες τηλεοπτικές άδειες.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 26, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τα κανάλια μένουν ο ΣΥΡΙΖΑ φεύγει: Ράπισμα του ΣτΕ με 14-11 έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο Παππά"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator