ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Υποδοχή των ποδηλατών της εθελοντικής ομάδας WHEELING 2 HELP (70+Pics & Video)

0
















































































Η πόλη της Κορίνθου υποδέχτηκε χθες το απόγευμα στον πεζόδρομο της Πυλαρινού τους εθελοντές ποδηλάτες της δράσης wheeling 2 help με μια επιτυχημένη γιορτή, αποτελώντας τον πρώτο σταθμό στο ταξίδι της ομάδας στην Πελοπόννησο.

Σε μια τρίωρη άρτια οργανωμένη εκδήλωση, οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους αθλητές και να ενημερωθούν για την προσπάθεια τους να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά συνολικά 100 αναπηρικών αμαξιδίων, 5 εκ των οποίων δόθηκαν στην Κόρινθο, όπως δίδονται και σε κάθε πόλη σταθμό. Ταυτόχρονα έγινε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κόσμου για θέματα που αφορούν συνανθρώπους μας με αναπηρία. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από αθλητικές δραστηριότητες για ενήλικες και μικρά παιδιά, ενώ συμμετείχαν και πολιτιστικοί φορείς με χορό, τραγούδια και πολλή μουσική.

Η Κόρινθος είναι μια από τις 20 πόλεις που συμμετέχει στη δράση wheeling 2 Help με αφετηρία την Κωνσταντινούπολη και τερματισμό στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η χθεσινή γιορτή στην πόλη μας απέδειξε τη φιλοξενία των Κορίνθιων πολιτών, το ενδιαφέρον του κόσμου να ενημερωθεί και να ευαισθητοποιηθεί σε θέματα των ατόμων με αναπηρία και ευχόμαστε να είναι η αρχή και για άλλες παρόμοιες δράσεις.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 27, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Υποδοχή των ποδηλατών της εθελοντικής ομάδας WHEELING 2 HELP (70+Pics & Video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator