Αποκλειστικό: Αυτό είναι το πρόγραμμα του «Tsopan kanal»

0



Εκτός σοβαρού απροόπτου το «Βοσκοτόπι TV» ή «Tsopan kanal» του εκλεκτού του ΣΥΡΙΖΑ και κουμπάρου δύο υπουργών, Χρήστου Καλογρίτσα, θα μπει στη ζωή μας.

Τη διαπλοκή την πολέμησε ο Τσίπρας, το Mega το τέλειωσε ο Παππάς αλλά παραπονούμενοι δεν θα βγούμε. Ελπίζουμε μόνο να μας… προσλάβει ο γνωστός επιχειρηματίας για να του φτιάξουμε το πρόγραμμα του καναλιού του. Επειδή ξέρουμε από επαρχία καλά, κι επειδή το ύφος του νέου τηλεοπτικού τοπίου θα πρέπει να ταιριάζει στα βουκολικά στοιχεία που θέλει να προσδώσει αυτός και η καλή μας η κυβέρνηση του προτείνουμε ορισμένα προγράμματα που θα τον οδηγήσουν στην κορυφή της AGB. Και θα σαρώσει και τη διαφημιστική πίτα.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

06:00: Ξεκίνημα της ημέρας: Παραδοσιακά τραγούδια όπως «Του Αλέξη η μάνα κάθονταν», «Ο Παππάς ου παχύς» και «Γρίβα μ’ σε θέλει ο Βασιλιάς»

08:00: Μαθήματα καρδιτσιώτικης διαλέκτου: Για παράδειγμα μπορεί κανείς να μεταφράσει τα εξής: Ιιιιιιιι μαλάκαμ αυτός είναι ντίρλας. Πήρε τα πλάϊα.

Ιιιιιιιι τλουπώξου και κλείδωσε την πόρτα. Είναι για τα κήπια ο τύπος.

Σιγά ρε δεν ματσαλάω. Άι μαρί που δε ματσαλάς, αυτός είναι σκλι αλτσιάρικο. Και σύμασε την τσάντα, σαν τις θειές στην εκκλησία. Τσάκω την γερά.

Exw mplioyriaksei sta oyiskia kai ta peanuts ta xoun katoyrhsei standar. U?

Pidiwtai o Dias edw. Rixnei broxa kai m'exei tsatsialiasei ta neyrakia. How is Gantsoudw and Makrykwtsios? Are they still alive?

12:00: Δελτίο ειδήσεων από το… στούντιο… Μπε. Πρώτη είδηση: Ο Αλέξης έσωσε τη χώρα. Δεύτερη είδηση, ο κουμπάρος Καμμένος είναι ο Έλληνας… Αιζενχάουερ. Τρίτη είδηση, ο κουμπάρος Σπίρτζης είναι τίμιος και ηθικός.

13:00: Ραντεβού με τον Παύλο Πολάκη για μαθήματα συμπεριφοράς. Πώς να μιλάτε με ευγένεια, πώς να τρώτε χοχλιούς χωρίς να βάλετε χέρι, πώς να σφάζετε το αρνί χωρίς να χυθεί αίμα. Γκεστ σταρ η Άννα Βαγενά με συνταγές από την όμορφη Λάρισα.

14:00: Γυμναστική: Όλες οι ασκήσεις θα είναι σε στυλ υπόκυψης στον μεγάλο ηγέτη Αλέξη. Πώς να σκύβετε, πώς να πέφτετε στα τέσσερα, πώς να κάνετε κωλοτούμπες αλλά πάντα με… αριστερή αξιοπρέπεια.

15:00: Η ιστορία της Αριστεράς: Πώς ο Μπάμπης Κλάρας έσφαξε τους… εθνικόφρονες.

16:00: Οικονομικά θέματα με τον Γ. Βαρουφάκη: «Θα σκίσω τα μνημόνια» - «Θα καταργήσω τον ΕΝΦΙΑ» - «Θα βγάλω τη χώρα από την κρίση». Ένθετο: Η Ελλάδα της δραχμής με τον Αλέκο Αλαβάνο που τα ξαναβρήκε με τον Τσίπρα.

17:00: Ενότητα ελληνικές ταινίες: Επιλογή αριστουργημάτων όπως: «Άμα λάχει εμείς οι βλάχοι». «Του Κίτσου η μάνα κάθονταν». «Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας», το «μικρό σπίτι στο λιβάδι» και το παγκόσμιο Best seller «I Love Karditsa».

18.00: Τραγούδια της ελληνικής παράδοσης: «Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί». «Νερατζούλα φουντωμένη». «Στα Ρίτσα βγαίνει ένα νερό». Το τελευταίο είναι καγκέλι και θα το χορεύει ο Αλέξης Τσίπρας πιασμένος χέρι – χέρι με τον Παππά. «Λεβέντης είσαι μάτια μου». Απευθύνεται στον Πάνο Καμμένο όταν φοράει τη στολή παραλλαγής. «Δέλβινο και Τσαμπουριά», αφιερωμένος στον Νίκο Φίλη που ξέρει ιστορία. «Γιάννη μου το μαντήλι σου». Θα το τραγουδάει ο Τσίπρας στον Στουρνάρα. «Να σαν τα νιάτα δυο φορές» με τη φωνή του μπάρμπα Αλέκου Φλαμπουράρη. «Παπάς βαρεί τα σήμαντρα», γι’ αυτόν τον άγιο άνθρωπο τον υπουργό – καναλάρχη. «Μπιρμπίλη πουν τα πρόβατα» για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, έτσι για σπάσιμο.

20:00: Μετά από το παραδοσιακό ξεφάντωμα, ένα τουρκικό σήριαλ: «Τ’ αγιάζι του έρωτα». Το βλέπει η Γεροβασίλη και λιώνει για τα μπιρμπιλωτά μάτια του Αλέξη.

21:00: Τοκ σόου με… επιθετικούς στην κυβέρνηση δημοσιογράφους: Συντονίζουν οι Κώστας Βαξεβάνης και Κώστας Αρβανίτης οι οποίοι παρουσιάζουν αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για το πώς η κυβέρνηση της Αριστεράς έσωσε την πατρίδα. Προσοχή μόνο μην γλιστρήσετε στο πάτωμα.

23:00: Ξένες ταινίες επιλογής της κυβέρνησης της αριστεράς: «Πως δενότανε τ’ ατσάλι», «Ο Πατερούλης», «Φιντέλ Κάστρο, «Τσε Γκεβάρα», «Ούγκο Τσάβες». Επίσης, για τα μικρά παιδιά επιλογή από «Μπόλεκ και Λόλεκ».

24:00: Τελευταίο δελτίο ειδήσεων με τις περιοδείες του Τσίπρα ανά την Ελλάδα και το κόψιμο κορδελών σε μεγάλα αναπτυξιακά έργα.

Τέλος προγράμματος με το σήμα του σταθμού: «Bella Ciao».

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 30, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αποκλειστικό: Αυτό είναι το πρόγραμμα του «Tsopan kanal»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator