Άγρια κατσάδα και από τη Σαββοπούλου του STAR έφαγε ο Τσίπρας που φούσκωνε και ξεφούσκωνε - ΒΙΝΤΕΟ

0Μετά την Ευαγγελία Τσικρίκα του Alpha, η σκυτάλη πέρασε στη δημοσιογράφο του STAR, Ειρήνη Σαββοπούλου, η οποία υπενθύμισε στον πρωθυπουργό τις κινητοποιήσεις των δημοσιογράφων όταν έκλεινε η ΕΡΤ και σχολίασε πως:

«Εμάς δεν μας έκλεισε η κρίση αντέξαμε, εσείς μας κλείνετε» τόνισε η δημοσιογράφος του Star Ειρήνη Σαββοπούλου στη συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ απευθυνόμενη στον Αλέξη Τσίπρα και επεσήμανε: «Μιλήσατε για νταβατζιλίκια σε εν δυνάμει απολυμένους».

Για να ρωτήσει:

« Θέλω να εξηγήσετε στον ελληνικό λαό ότι το «τζάμπα πέθανε» πόσα χρήματα θα χάσει το ελληνικό Δημόσιο από τα κανάλια που θα κλείσουν και ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα για την επόμενη ημέρα των εργαζομένων μετά το μαύρο;»

Ο πρωθυπουργός που φούσκωνε και ξεφούσκωνε τα μάγουλά του μη κοιτάζοντας κατάματα τη δημοσιογράφο αναλώθηκε σε γενικότητες όπως:

Κατανόω τη συναισθηματική φόρτισή σας. Αυτό που σας κλείνει είναι η απροθυμία των εργοδοτών σας να καταβάλλουν το τίμημα που απαιτείται για την απόκτηση μιας τηλεοπτικής άδειας.

Ο διαγωνισμός αυτός ήταν αδιάβλητος. Δεν δώσαμε άδειες στους φίλους μας. Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα πρόβλημα που είναι σημαντικό. Όμως το πρόβλημα αυτό δεν είναι σημαντικότερο από το πρόβλημα των εργαζομένων στον ALTER ή της Ελευθεροτυπίας.

Δεν πρέπει να ταυτίζονται τα συμφέροντα των εργαζομένων με τα συμφέροντα των εργοδοτών. Αλλά πρέπει να βάλουμε σε τάξη το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 12, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άγρια κατσάδα και από τη Σαββοπούλου του STAR έφαγε ο Τσίπρας που φούσκωνε και ξεφούσκωνε - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator