Ο βουλευτής με την Porsche μιλούσε στο κινητό από το βήμα της Βουλής - ΒΙΝΤΕΟ

0



Σε γέλια, χειροκροτήματα και ιαχές ξέσπασαν οι βουλευτές όταν ο Θανάσης Καβαδέλλας, βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, έφτασε στο βήμα της Βουλής μιλώντας στο κινητό του τηλέφωνοΤα τελευταία χρόνια και τι δεν έχει γίνει στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής. Στελέχη της κυβέρνησης να κοιμούνται στα βουλευτικά έδρα, άλλοι να τρώνε το γλυκάκι τους στα υπουργικά έδρανα, βουλευτές να μυρίζουν τα παλτά γυναικών συναδέλφων τους, άλλοι βουλευτές να κινδυνεύουν να πιαστούν στα χέρια απειλώντας να χειροδικήσουν εναντίον των πολιτικών τους αντιπάλων, βουλευτίνες να περιφέρονται στην αίθουσα της Ολομέλειας με μπλούζες που είχαν στάμπα... παπαγάλους ή άλλους βουλευτές με... σανδάλια, λες και είναι περιηγητές ή βρίσκονται στην... πλαζ.

Το βράδυ της Τρίτης, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Θανάσης Καβαδέλλας, είχε ζητήσει να παρέμβει στη συζήτηση για την έγκριση τω προαπαιτουμένων. Φαίνεται όμως ότι ο κ. Καβαδέλλας, ο πολιτικός που έγινε γνωστός ως ο βουλευτής με την Πόρσε, ξεχάστηκε και έφτασε στο βήμα μιλώντας στο κινητό του! Ποιος ξέρει, μπορεί η συνομιλία που είχε ο συνεργάτης του κ. Λεβέντη να ήταν πολύ σοβαρή και έτσι ο κ. Καβαδέλλας να επέλεξε να μην κλείσει το κινητό του και να καθυστερήσει για λίγο την έναρξη της ομιλίας του.
«Κ. Καβαδέλλα, μιλάτε μετά στο κινητό, ελάτε, ελάτε» τον επέπληξε ο προεδρεύεων Γιώργος Βαρεμένος. Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων δεν έκλεισε αμέσως το κινητό και σαστισμένος από τις κραυγές των συναδέλφων του που βρίσκονταν στα βουλευτικά έδρανα κοίταζε γύρω του.

Όταν έκλεισε το κινητό το τηλέφωνο ο κ. Βαρεμένος επανήλθε κάνοντας επίδειξη χιούμορ. «Τελείωσε η συνομιλία; Τελειώσατε; Τόσο γρήγορα;» είπε ο Γιώργος Βαρεμένος απευθυνόμενος στον Θανάση Καβαδέλλα.

Οι άλλοι βουλευτές, απ' όλα τα κόμματα, ενθουσιάστηκαν με τα καμώματα του κ. Καβαδέλλα και ξέσπασαν σε γέλια, χειροκροτήματα ή και ιαχές.

Επειτα από λίγο ο κ. Καβαδέλλας ξεκίνησε την ομιλία του. Το καλύτερο όμως του το κρατούσε για το τέλος ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος. Αντί να πει στον κ. Καβαδέλλα ότι πρέπει να ολοκληρώσει επειδή ο χρόνος του έχει τελειώσει, ο κ. Βαρεμένος επιστράτευσε ξανά το χιούμορ και ρώτησε τον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων: «Θέλετε κ. Καβαδέλλα να συνεχίσετε τη συνομιλία χωρίς προσκόμματα;».

Επειτα απ' αυτό ο κ. Καβαδέλλας απλώς ολοκλήρωσε το λόγο του και κατέβηκε από το βήμα της Βουλής...

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 27, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο βουλευτής με την Porsche μιλούσε στο κινητό από το βήμα της Βουλής - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator