Η PaperGraph Ανώνυμη Εταιρεία Γραφικών Τεχνών και Εκτυπώσεων με έδρα το ΒΙ.ΠΑ. Λουτρακίου στον Ισθμό, αναζητά άτομο για την κάλυψη της θέσης

0



Η PaperGraph Ανώνυμη Εταιρεία Γραφικών Τεχνών και Εκτυπώσεων με έδρα το ΒΙ.ΠΑ. Λουτρακίου στον Ισθμό, αναζητά άτομο για την κάλυψη της θέσης του:

Υπεύθυνου Προμηθειών & Διακίνησης (κωδικός θέσης: ΥΠΔ02)

Ο κάτοχος της θέσης προορίζεται να αναλάβει σημαντικό ρόλο στην ομαλή λειτουργία της εταιρείας, συνεργαζόμενος με τους προϊστάμενους λογιστηρίου και παραγωγής

Αρμοδιότητες:
Ερευνά την αγορά και συνάπτει συμφωνίες με προμηθευτές
Αξιολογεί τις συνεργασίες με τους υφιστάμενους προμηθευτές
Συγκεντρώνει και διαχειρίζεται τις ανάγκες προμηθειών
Οργανώνει τις παραγγελίες
Συντονίζει τις παραλαβές, τις παραδόσεις και την αποτελεσματική δρομολόγηση των φορτώσεων
Επικοινωνεί με τους οδηγούς της εταιρείας και τις μεταφορικές εταιρίες για την βέλτιστη υλοποίηση των αποστολών και των παραλαβών
Εκτελεί περιοδικές απογραφές και διαχειρίζεται τα αποτελέσματα των
Τηρεί, παρακολουθεί και βελτιστοποιεί της εταιρικές διαδικασίες διακίνησης και λειτουργίας της αποθήκης
Τυπικά προσόντα:

Πτυχίο ΤΕΙ/AEI τεχνολογικής ή οικονομικής κατεύθυνσης
Άριστη γνώση Αγγλικών
Πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ
Εμπειρία σε περιβάλλον ERP
2 - 4 χρόνια επαγγελματική εμπειρία σε αντίστοιχη θέση

Επιθυμητά προσόντα:

Μεταπτυχιακός τίτλος σε Logistics ή Supply Chain Management
Πολύ καλή γνώση Γερμανικών
Άριστη διαπραγματευτική ικανότητα
Δυναμικός, μεθοδικός, και αναλυτικός χαρακτήρας με ισχυρές οργανωτικές δεξιότητες ικανός να εργάζεται με επιτυχία υπό καθεστώς πιεστικών χρονοδιαγραμμάτων.
Άριστη γνώση περιοχής λεκανοπεδίου Αττικής

Η εργασία είναι στη περιοχή Ισθμού - Λουτρακίου. Θα προτιμηθεί μόνιμος κάτοικος ή άτομο που επιθυμεί να εγκατασταθεί στην ευρύτερη περιοχή.

Η εταιρία προσφέρει αποδοχές ανάλογες των προσόντων, ευχάριστο περιβάλλον και προοπτική εξέλιξης. Θα εξεταστούν μόνο τα βιογραφικά που πληρούν τα τυπικά προσόντα.

Αποστολή βιογραφικού: career@papergraph.gr
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 03, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η PaperGraph Ανώνυμη Εταιρεία Γραφικών Τεχνών και Εκτυπώσεων με έδρα το ΒΙ.ΠΑ. Λουτρακίου στον Ισθμό, αναζητά άτομο για την κάλυψη της θέσης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator