Δεν μαζεύτηκαν αρκετά likes στο Facebook για τη θεραπεία του άρρωστου Γιαννάκη, θα αρκεστεί σε ένα τσεκάπ

0


Στο τέλος της έφτασε χθες η καμπάνια που έλαβε χώρα στο Facebook, στόχος της οποίας ήταν να μαζευτούν 10.000 likes στην φωτογραφία του μικρού Γιάννη από τον Περισσό.

Το τοπικό ιατρικό κέντρο το οποίο και διεξήγαγε την ενέργεια, είχε δεσμευθεί να πραγματοποιήσει την θεραπεία την οποία απεγνωσμένα χρειάζεται ο μικρός Γιάννης για να κρατηθεί εν ζωή αφιλοκερδώς, με μοναδικό όρο η φωτογραφία του, η οποία αναρτήθηκε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης να φτάσει τον παραπάνω αριθμό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές του «Κουλουριού», το τμήμα επικοινωνίας του κέντρου είχε υπολογίσει ότι η διαφήμιση και οι επαφές με το κοινό θα καλύψουν την αξία των εξόδων της θεραπείας εφόσον ξεπεραστεί ο στόχος των 8.000 likes. Έτσι, ο στόχος τέθηκε στα 10.οοο likes για να υπάρχει σχετική ασφάλεια. Μετά τις θλιβερές εξελίξεις, εκπρόσωπος του κέντρου δήλωσε σοκαρισμένος: «Δεν το πιστεύουμε αυτό που συνέβη. Καμπάνιες σαν κι αυτή πηγαίνουν πάντοτε πάρα πολύ καλά. Ίσως η εικόνα του μικρού Γιάννη να μην είναι αρκετά αξιολύπητη- δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς».

Η οικογένεια του μικρού Γιάννη είναι συντετριμμένη καθώς εδώ και αρκετά χρόνια ο ίδιος παλεύει με μια σπάνια γενετική ασθένεια η οποία καταστρέφει το ανοσοποιητικό σύστημα του ασθενή. Η νόσος είναι διαχειρίσιμη με την σωστή θεραπεία, η οποία όμως είναι πολύ ακριβή και χωρίς αυτήν όμως ο ασθενής έχει σχεδόν μηδενικές πιθανότητες επιβίωσης. Ο μικρός Γιάννης ήταν γεμάτος ελπίδες, οι οποίες έσβησαν ξαφνικά με την λήξη της ενέργειας στην οποία καταμετρήθηκαν μόλις 5.326 likes.

Σε ένδειξη καλής θέλησης το ιατρικό κέντρο δεσμεύθηκε να προσφέρει στον μικρό Γιάννη ένα ολοκληρωμένο check up, καθώς δεν μπορεί να προβεί σε κάτι μεγαλύτερης αξίας. Κλείνοντας την συνέντευξη τύπου, ο εκπρόσωπος του κέντρου ευχήθηκε στον μικρό καλή τύχη και τόνισε πως «Η ανθρωπιά πλέον έχει χαθεί. Σας παρακαλώ μην αγνοείτε τις εκκλήσεις για βοήθεια στο Facebook. Σώζονται ζωές απ' τα like αυτά. Κάθε like σας μπορεί να αλλάξει τον κόσμο».

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 18, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δεν μαζεύτηκαν αρκετά likes στο Facebook για τη θεραπεία του άρρωστου Γιαννάκη, θα αρκεστεί σε ένα τσεκάπ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator