Κυβερνώσα Αριστερά: H δικτατορία στα… καλύτερά της

0



Ένα κανάλι, ο Alpha, ζητά την κασέτα με τις 66 ώρες στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης ώστε να δει αν ο Ιβάν Σαββίδης λειτούργησε εξωθεσμικά και αν η συμπεριφορά του συνιστά παράγοντα ακύρωσης του διαγωνισμού. Μάλιστα ο Κοντομηνάς του κάνει μήνυμα και η υπόθεση με τους «λαγούς» και τους αεριτζήδες θα κριθεί στα δικαστήρια.

Η εισαγγελέας συμφωνεί αλλά μια ημέρα μετά με κυβερνητική παρέμβαση αποφασίζεται να δει ο σταθμός την κασέτα αλλά να μην κάνει αντίγραφο, προφανώς για να μη μάθει ο ελληνικός λαός τι έγινε στην παρτίδα πόκερ των παπατζήδων.

Ο Μαρινάκης από την πλευρά του ζητά να ελεγχθεί το πόθεν έσχες όλων των νικητών στο διαγωνισμό για το σύνολο του ποσού που έδωσαν. Και ο Παππάς αποφασίζει να ζητηθεί πόθεν έσχες μόνο στην προκαταβολή και μετά βλέπουμε. Για παράδειγμα, ο Καλογρίτσας να μπορεί να δικαιολογήσει 17 εκατ. που πρέπει να δώσει, αλλά για τα 54 εκατ. θα βρει χρόνο να το κάνει στο μέλλον.

Μια κομματική εφημερίδα η «Αυγή» παίρνει δάνειο με εγγύηση τις μελλοντικές κρατικές επιδοτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή δανειοδοτείται όπως είπε και ο Παν. Ψυχάρης με «αέρα». Η ίδια εφημερίδα έχει μέτοχο μια off shore εταιρεία, της ζητούν να αποκαλύψει ποιοι κρύβονται πίσω από την εταιρεία αυτή αλλά οι επικεφαλής της Αυγής και φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ κωφεύουν. Αρνούνται να πουν ποιοι ήταν και τι κρύβεται πίσω από όλη αυτή την υπόθεση. Την ίδια στιγμή η εφημερίδα της αριστεράς με την ανυπόληπτη κυκλοφορία παίρνει ένα σκασμό λεφτά το 2015, χρονιά που εντελώς τυχαία είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.

Η κυβέρνηση, παντελώς εξωθεσμικά και παρασκηνιακά παρεμβαίνει στις τράπεζες και μπλοκάρει τα λεφτά του Mega, αφήνοντας τους εργαζόμενους επί πέντε μήνες απλήρωτους. Η αριστερή κυβέρνηση επιτρέπει να παίζονται παιχνίδια στις πλάτες εργαζόμενων και μάλιστα συμπλέει με τους ιδιοκτήτες του καναλιού στο σχέδιο διάλυσής του για να έρθει να το πάρει κάποιος «λευκός ιππότης» μπιρ παρά.

Ο υπουργός – καναλάρχης, μαζί με τον υπουργό Κατρούγκαλο πετάνε εκατοντάδες εργαζόμενους στο δρόμο και μετά τους δίνουν επιδόματα ανεργίας και συστάσεις να φτιάξουν... site για να μην πεινάνε.

Ο ίδιος υπουργός Κατρούγκαλος, αφού κόβει τις συντάξεις του κόσμου στη συνέχεια τους δίνει «ασπιρίνες» καθώς πολλοί από αυτούς δεν θα έπαιρναν ούτε ευρώ από τον Οκτώβριο.

Όλα τα παραπάνω είναι δείγμα της αριστερής κυβέρνησης που είναι ευαίσθητη στα δημοκρατικά δικαιώματα, στη διαφάνεια, που είναι με το λαό κι όχι με το κεφάλαιο, που δεν έχει σχέσεις με τη διαπλοκή και που εξελέγη για να φέρει στην Ελλάδα άλλον αέρα.

Η ΝΔ, ο Σαμαράς, ο Μητσοτάκης, είναι δεξιοί, ακροδεξιοί, φασίστες, συντηρητικοί, διαπλεκόμενοι αλλά... δεν τόλμησαν να κάνουν όλα τα παραπάνω. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Αν αυτό δεν είναι αριστερή Χούντα κι αν ο Τσίπρας δεν είναι Ερντογάν, όπως γράφουν και οι ξένες εφημερίδες, τότε τι είναι;

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 12, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κυβερνώσα Αριστερά: H δικτατορία στα… καλύτερά της"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator