Κύματα κρουαζιερόπλοιου της Carnival διαλύουν μαρίνα στην Ιταλία (video)

0



Κατά την αναχώρηση από το λιμάνι της Μεσσήνης, στη Σικελία, την προηγούμενη Κυριακή, το Carnival Vista – το νεότερο πλοίο της Carnival Cruise Line του – κατέστρεψε μια προβλήτα βαρκών με τα κύματα από τους προωθητήρες του, βυθίζοντας πολλά μικρά σκάφη.
Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο από κάμερες ασφαλείας, η προβλήτα Marina del Nettuno πλημμύρισε, ανατράπηκε και τελικά διαλύθηκε από το κύμα του νερού που έστειλαν οι έλικες του Vista, καθώς αυτό πέρασε από κοντά. Το πλοίο στο τέλος συνεχίζει το ταξίδι του σα να μη συνέβη τίποτα!
Από τις εικόνες φαίνεται επίσης να επικρατούν ήρεμες και καλές καιρικές συνθήκες, γεγονός που δγμιουργεί ερωτήματα γιατί το κρουαζιερόπλοιο πέρασε τόσο κοντά από την μαρίνα.
Τα Ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η λιμενική αρχή διεξάγει έρευνα για το περιστατικό, ενώ κάποιες τοπικές εφημερίδες εκτιμούν τις ζημιές στα 250.000 δολάρια.
Εκτός του ότι είναι το νεότερο πλοίο της Carnival Cruise Line, το Vista έχει ECO Notation της LR για πράσινη τεχνολογία και είναι το μόνο κρουαζιερόπλοιο με πλήρη IMAX κινηματογράφο επί του πλοίου. Είναι επίσης το πρώτο κρουαζιερόπλοιο με μια εναέρια πίστα ποδηλασίας, η οποία δίνει στους αναβάτες την δυνατότητα να αιωρούνται περίπου 45 μέτρα πάνω από τη θάλασσα, και έχει το μεγαλύτερο θαλάσσιο πάρκο πάνω σε πλοίο στο στόλο της Carnival Cruise Lines.



ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 02, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κύματα κρουαζιερόπλοιου της Carnival διαλύουν μαρίνα στην Ιταλία (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator