Τραγωδία στο ράλι ΔΕΘ: Νεκρός θεατής - Διακόπηκε ο αγώνας

0





Με αίμα βάφτηκε το 49ο Ράλι ΔΕΘ, καθώς αγωνιστικό αυτοκίνητο παρέσυρε το πρωί της Κυριακής (18/09), έναν θεατή.

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 10 σήμερα το πρωί, όταν οδηγός αγωνιστικού οχήματος έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου σε μια στροφή στην ειδική διαδρομή μετά το Παλαιόκαστρο.

Το αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του, παρέσυρε έναν θεατή και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε δέντρο.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε ο θεατής και ο συνοδηγός του οχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο θεατής έχασε τη μάχη για τη ζωή λίγο αργότερα, ενώ οι υπεύθυνοι του Ράλι τον είχαν προειδοποιήσει επανειλημμένως να απομακρυνθεί από το σημείο.

Όπως σημειώνει το voria.gr, ο αγώνας διακόπηκε οριστικά και τα αυτοκίνητα πήραν το δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη.

Όπως τόνισε στο voria.gr, ο πρόεδρος του Αγωνιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης Σταύρος Μαράτος, ο θεατής βρισκόταν στο εξωτερικό μέρος της στροφής, το οποίο είναι και το πλέον επικίνδυνο και σε χαμηλότερο επίπεδο από τον δρόμο. Κατά τον ίδιο, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Ράλι ΔΕΘ έχει γίνει εκτεταμένη ενημέρωση για τα σημεία που είναι ασφαλή για την παρακολούθηση των αγώνων.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 18, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τραγωδία στο ράλι ΔΕΘ: Νεκρός θεατής - Διακόπηκε ο αγώνας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator