Την προφυλάκιση του Βαγγέλη Μαρινάκη ζητά ο εισαγγελέας

0Στο εδώλιο για πέντε κακουργήματα «στέλνει» τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη ο εισαγγελέας, Σταμάτης Δασκαλόπουλος.

Με εισήγησή του προς το Συμβούλιο Εφετών ο εισαγγελέας ζητεί την παραπομπή σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, δεκάδων κατηγορουμένων για την αποκαλούμενη εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο, ανάμεσά τους και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μάλιστα, ο κ. Δασκαλόπουλος ζητεί απο το Δικαστικό Συμβουλίο να προφυλακιστεί ο κ. Μαρινάκης, αντικαθιστώντας τους περιοριστικούς όρους που του είχε επιβάλει ο ανακριτής κατά της Διαφθοράς μετά την απολογία του πριν από περίπου ένα χρόνο.

Κι αυτό γιατί ανάμεσα στους όρους ήταν και αυτός της μη ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Κατά πληροφορίες, στην εισαγγελική πρόταση αναφέρεται ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και προσφάτως προσωρινός υπερθεματιστής τηλεοπτικής άδειας, παραβίασε τον επίμαχο όρο, καθώς υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο που τον απεικονίζουν στους αγωνιστικούς χώρους ενώ επιπλέον σε δηλώσεις του ο Β. Μαρινάκης φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι ασχολείται με ποδοσφαιρικά θέματα.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την πολύωρη απολογία του, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση ύψους 200.000 ευρώ, απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και υποχρεωτική εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές το μήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόταση προς το Δικαστικό Συμβούλιο υποβάλλεται σε μεσοδιάστημα αιτήσεων εξαιρέσεων -τουλάχιστον επτά- σε βάρος του εισαγγελέα Δασκαλόπουλου από τους κατηγορουμένους στην υπόθεση.

Πάντως τον τελευταίο λόγο για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση του προέδρου του Ολυμπιακού θα έχει το Συμβουλίου Εφετών με την έκδοση σχετικού βουλεύματος.

newsbomb.gr
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 06, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Την προφυλάκιση του Βαγγέλη Μαρινάκη ζητά ο εισαγγελέας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator