ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Με τα τρόλια θα πάρει το Δήμο η "Συμμαχία Πολιτών";;;

0


Σχόλιο στη διαδικτυακή ντουντούκα της "Συμμαχία Πολιτών" από τα "τρόλια του συστήματος που αλυχτάνε"... καμαρώστε τους κουκουλοφόρους... είναι οι ίδιοι, οι δήθεν πολέμιοι της κουκούλας:

"Posted by Ιωάννης, on Sat, 2016-09-24 00:46 
Kύριε Λάκη,απο το πρωί έχετε πέσει θύμα χυδαίων αναρτήσεων-επιθέσεων στο blog του γνωστού άεργου (αυτοαποκαλούμενου ως "ηλεκτρολόγος" ή "ραλλάκιας" ) που όλη την ημέρα ασχολείται με εσάς και την παράταξη του κ.Νανόπουλου και σας στοχοποιεί καθώς και στοχοποιεί πολίτες και πολιτεύτές της παράταξης του κυρίου Νανόπουλου. Προσπαθούν κυρίως μέσω του blog του αλλά και μέσω συνεργαζομενων σελιδών στο facebook(Corinthos City) που τον αναδημοσιεύουν, να σας επιβάλλουν να γράψετε αυτά που αυτοί...επιθυμούν! Εύχομαι να μη λυγίσετε γιατί πραγματικά είναι πολύ χυδαίο αυτό που σας κάνουν. Οι πολίτες είμαστε στο πλευρό σας."





Γι αυτό θα ξαναχάσετε κύριε Πρόεδρε...

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 26, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Με τα τρόλια θα πάρει το Δήμο η "Συμμαχία Πολιτών";;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator