Έρχεται θύελλα αλλά δεν το έχουν καταλάβει

0



Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την κυβέρνηση και για το «σύστημα Παππά». Μπορεί να πανηγυρίζουν και ήδη να μοιράζουν τα 250 εκατ. ευρώ που ακόμη δεν πήραν, όμως, έρχεται θύελλα αλλά δεν το έχουν καταλάβει.

Τι θα γίνει τις επόμενες 90 ημέρες όταν και θα πρέπει να πέσει «μαύρο»; Θα αποδεχθούν επιχειρηματίες όπως ο Κοντομηνάς που είχε μια υγιή επιχείρηση να τους κλείσουν και να αφήσουν στο δρόμο τόσο κόσμο;

Καλά το Mega το σκότωσαν οι μέτοχοί του. Τι θα γίνει όμως, με το Star, με τον Alpha και λιγότερο με το Ε; θα αποδεχθούν οι μεγαλομέτοχοι ότι κλείνουν κι ότι δεν θα έχουν κανάλι;

Πώς θα αντιδράσουν οι 1.800 εργαζόμενοι και δημοσιογράφοι που μένουν χωρίς δουλειά; Βέβαια από την ξεπουλημένη ΕΣΗΕΑ μην περιμένετε πολλά.

Ο Βαρδινογιάννης απέδειξε ότι δεν ήθελε να δώσει αστρονομικά ποσά για να πάρει την άδεια. Όμως, θα μείνει χωρίς επιρροή στα Μέσα Ενημέρωσης ή θα ξεκινήσει κανένα αντάρτικο κατά της κυβέρνησης από το Star ή από άλλα μέσα; Μπορεί να αντέξει ο Κρητικός την «παγίδα» του Τσίπρα και της παρέας του;

Όσο για τον Κοντομηνά, το φυσάει και δεν κρυώνει. Έφτασε να δίνει 60 εκατ. και όχι μόνο άδεια δεν πήρε αλλά ούτε πρώτος επιλαχών δεν είναι. Όμως, έστειλε το μήνυμά του στην κυβέρνηση ότι έχει όπλα στη φαρέτρα του. Θα το πολεμήσει, κι όχι μόνο δικαστικά. Μην ξεχνάμε ότι όταν τα «έσπασε» με τη ΝΔ αυτός την έριξε με το σκάνδαλο του Βατοπεδίου.

Όμως, έχει και δικαστικές εμπλοκές που μπορεί να... μειώσουν την ένταση της πολεμικής του.

Το ζήτημα είναι ποια θα είναι η επόμενη ημέρα στο τηλεοπτικό τοπίο κι αν θα προχωρήσουν συμμαχίες που δεν τις χωρά ο νους αυτή τη στιγμή.

Θεωρείται δεδομένο ότι Κυριακού και Αλαφούζος θα συνεχίσουν μόνοι, αλλά μήπως δεν είναι έτσι; Τα λεφτά που έδωσαν είναι πολλά, κυρίως ο πρώτος, επομένως δεν αποκλείεται να αναζητήσουν συμμάχους ώστε να βγάλουν τη... χασούρα.

Όμως, εκεί που θα γίνει το μεγάλο παιχνίδι είναι με τους Μαρινάκη και Καλογρίτσα. Ο πρώτος έχει λεφτά... να φάνε και οι κότες (άγνωστο από που αφού και τα καράβια δεν πάνε καλά και ο Ολυμπιακός έπαψε να είναι κότα με χρυσά αυγά). Αλλά είτε θα πρέπει να φτιάξει κανάλι από την αρχή είτε θα πρέπει να αγοράσει κάποιο. «Μήλα της Έριδος» είναι ο Alpha, το Mega και το Star. Με ποιους θα μπορούσε να κάνει συμμαχία ο Μαρινάκης και ποιοι θα ήταν πρόθυμοι να συνεργαστούν με ένα πρόσωπο ιδιαίτερα σκοτεινό;

Υπάρχει και η περίπτωση του Καλογρίτσα για τον οποίον ακόμη αναρωτιόμαστε που βρήκε τα λεφτά. Ποιος θα του τα δώσει; Μήπως η... κυβέρνηση που ήθελε τον «κόκκινο εργολάβο»; Αλλά για να φτιάξει κανάλι θα πρέπει να βρει και αυτός συμμάχους. Ποιου καναλιού την πόρτα θα χτυπήσει τις επόμενες 90 ημέρες; Ποιος θα του δώσει ποσοστό και «αέρα» για να στήσει το συριζαίικο μαγαζί που θέλει;

Όλα αυτά τα ερωτήματα θα απαντηθούν σύντομα. Όμως, για να ξέρετε: Παίζεται ήδη πολύ σκληρό, βρόμικο και άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι στο παρασκήνιο. Θα τρίβουμε τα μάτια μας με αυτά που θα δούμε.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έρχεται θύελλα αλλά δεν το έχουν καταλάβει"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator