Ο δρόμος του νερού...

0


Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

"Το νερό δεν ξεχνά" λέει ο λαός.
Ο λαός όμως ο ίδιος ξεχνάει πολύ εύκολα.

"Ανοχύρωτη πόλη η Καλαμάτα απέναντι στις πλημμύρες" αποφάνθηκε ο κοπρίτης Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, το υπολειμματικόκαρκινικό κύτταρο του ΠαΣοΚ (ένα από τα δεκάδες) που μετανάστευσε σε άλλο όργανο, ιανα δώσει μεταστάσεις και να συνεχίσει εκεί την θανατηφόρα δράση του έναντι της πατρίδας και των πολιτών.

Και δεν βρέθηκε ένας δημοσιογράφος να του πεί μέσα στην μούρη:
"Μα αφήσατε λεφτά καθόλου στο κράτος; Οι υποδομές και η συντήρηση των υποδομών χρειάζονται χρήμα. Πού είναι το χρήμα;
Τόσα χρόνια πριν την κρίση φάγατε του κόσμου τα λεφτά στα "εξοπλιστικά" και στις μίζες τους, προς μεγάλη χαρά των μεγάλων πολυεθνικών κατασκευής όπλων, φάγατε όλα τα λεφτά απ' τα ευρωπαϊκά προγράμματα σύγκλισης, και τα κάνατε ρουσφέτια, διορισμούς, δάνεια στην διαπλοκή, δημόσια έργα πληρωμένα στους εργολάβους-καναλάρχες τρεις και τέσσερεις φορές πάνω απ' το κόστος τους, τα κάνατε "εκσυγχρονισμό" και δεξιώσεις στα Four Seasons του Παρισιού,τα κάνατε "Ολυμπιακά έργα" που απέμειναν ωραία ερείπια, τα κάνατε τοξικά ομόλογατων ταμείων, για νάρθει μετά το κτήνος να τα ληστέψει με το PSI του.
Και τώρα, στον καιρό των μνημονίων και της προδοσίας, όλο το χρήμα, όλο το αίμα του κοσμάκη πάει στους Ειδικούς Λογαριασμούς και από 'κει απ' ευθείας στις τσέπες των τοκογλύφων και των τραπεζών που σας κρατούν στην εξουσία.
Πού είναι λοιπόν το χρήμα για τις υποδομές;
Αφήσατε τίποτα με την ληστρική και την δωσιλογική πολιτική σας;
ΑΦΗΣΑΤΕ ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΠΟΛΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.
Είσαστε υπόλογοι και για την παραμικρή καταστροφή, για κάθε θάνατο, όχι απ' τηνβαρειά αμέλειά σας, αλλά απ' την εγκληματική προμελέτη σας".

Όπως φαίνεται όμως μόνο το νερό δεν ξεχνάει.
Εμείς ξεχνάμε τα πάντα.
Γι αυτό και είμαστε καταδικασμένοι να ζήσουμε ακόμη μεγαλύτερες καταστροφές.
Σε προσωπικό, τοπικό, εθνικό επίπεδο.

Εκτός κι αν ακολουθήσουμε τον δρόμο του νερού.
Αυτόν που συμπαρασύρει στο διάβα του όποιον και ό,τι του στέκεται εμπόδιο, για να συνεχίσει την προαιώνια χαραγμένη πορεία του.
Όπως πρέπει να κάνουν, οι λαοί του κόσμου τούτου!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 28, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο δρόμος του νερού..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator