ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ! ΣΩΡΡΑΣ: Υβρίδια και ζώα οι ανάπηροι στους Παραολυμπιακούς Αγώνες (ΒΙΝΤΕΟ)

0«Υβρίδια, ζώα, καθάρματα» αποκάλεσε ο Αρτέμης Σώρρας τα άτομα με αναπηρία που έχουν το «θράσος» κατά τα λεγόμενα του να διοργανώνουν Παραολυμπιακούς Άγώνες.

Ο άνθρωπος που παρουσιάζει τον εαυτό του ως σωτήρα της Ελλάδας, πληρώνοντας τα χρέη της, εξαπέλυσε μια ανήκουστη και πρωτοφανή επίθεση στα άτομα με αναπηρία, με αφορμή την διοργάνωση των Παραολυμπιακών Αγώνων.

«Τα υβρίδια, αυτά τα ζώα φτιάχνουν τον πλανήτη των αναπήρων. Τι δουλειά έχει ένας ανάπηρος να κάνει Παραολυμπιακούς» εμφανίζεται να λέει, ενώ διαχώρισε τους ανθρώπους σε «ανάπηρους» και «κανονικούς».

Αλήθεια αφού υπόσχεται να σώσει την Ελλάδα από την οικονομική κρίση γιατί δεν βοηθάει και αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση; Δεν επέλεξαν προφανώς να είναι έτσι.ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 08, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ! ΣΩΡΡΑΣ: Υβρίδια και ζώα οι ανάπηροι στους Παραολυμπιακούς Αγώνες (ΒΙΝΤΕΟ)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator