Μετά την αναδιάρθρωση τι;

0Ως γνωστόν η μνημονιακή κυβέρνηση και οι “όλοι μαζί η μνημονιακή Ελλάδα μπορεί”, αναμένουν ως σωτηρία την αναδιάρθρωση του Ελληνικού χρέους. Ας υποθέσουμε, αν και αμφίβολο, όχι εγκληματική ως το διαβόητο PSI που υποδούλωσε στη νέα τάξη φανερά και θρασύτατα την Ελλάδα και αφανώς την Κύπρο και κατέστρεψε τις οικονομίες Κύπρου και Ελλάδας ώστε να δημευθεί, “ιδιωτικοποιηθεί”, ο πλούτος τους.

Το ερώτημα είναι μετά την αναδιάρθρωση τι;

Οι “κυβερνώντες: Όλοι μαζί η μνημονιακή Ελλάδα μπορείΑς μου συγχωρέσουν οι οικονομολόγοι συνάδελφοι την «θρασύτητα» μου να ασχοληθώ με το θέμα (που μάλλον δεν απασχολεί τους “όλοι μαζί η μνημονιακή Ελλάδα μπορεί” αφού πειθήνια και υπόδουλα εκτελούν μόνον εντολές). Και ας προβούν σε διορθώσεις σε όσα η απλή λογική συμπεραίνει.

Είναι και στους πλέον αδαείς γνωστό, ότι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στηρίζουν την οικονομία και την απασχόληση, σε όλην την υφήλιο. Ακόμα και σε Παρίσι και Νέα Υόρκη, ενδεικτικά...

Ως γνωστό το πείραμα στο πειραματόζωο Ελλάς, απέβλεπε άμεσα και έμμεσα στο κλείσιμο των περισσότερων μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Με μείωση της αγοραστικής δύναμης και του κυκλοφορούντος χρήματος, με αέναο μείωση μισθών και αέναη κλοπή συντάξεων. Άνευ αντίστοιχης μείωσης των προς τις τράπεζες υποχρεώσεων και αδύνατης εντός ευρώ μείωσης τον τιμών.
Έτσι παράλληλα και με την εξοντωτική φορολογία, έκλεισαν άπειρες μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Με τερατώδη ανεργία, γενοκτονία κτλ.

Λογικά, αν κατέβεις από την κορυφή ενός βουνού, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να βρεθείς πάλιν στην κορυφή, αν δεν ακολουθήσεις την αντίθετη της κατάβασης πορεία ανόδου.
Τουτέστιν απαιτείται πλην της αναδιάρθρωσης (ή διαγραφής του παράνομου χρέους), η σταδιακή επαναφορά μισθών και συντάξεων, ώστε να αυξηθεί η αγοραστική δύναμη του Ελληνισμού και το κυκλοφορούν χρήμα στην αγορά.

Η αξιωματική και λοιπή “αντιπολίτευση”
Η κ. Ντόρα; Μπακογιάννη, “εγκλωβισμένη” στην ιδεολογία της, ενώ παλαιότερα επεσήμανε την ανάγκη επαναλειτουργίας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (λέγοντας πόσους θα απασχολήσουν οι “επενδύσεις”, 10.000, 100.000, σε σχέση με τα 4.000.000 πραγματικών ανέργων), αυταπατήθηκε κατά τη γνώμη μου, θεωρώντας ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει μόνον με μείωση της φορολογίας. Που προφανώς και αυτή απαιτείται.

Είναι όμως προφανές, ότι ούτε αύξηση μισθών και συντάξεων, ούτε μείωση φορολογίας, ούτε ανταγωνιστικότητα μπορεί πλέον να επιτευχθεί σε μία αφανισμένη εντός ευρώ, υπόδουλη μνημονιακή Ελλάδα.

Με συμπέρασμα ότι η Ελλάδα μπορεί να σωθεί οικονομικά μόνον εκτός ευρώ και με παράλληλη καταγγελία του απεχθούς και επαχθούς χρέους. Όμως ως γνωστόν το ευρώ ταυτίζεται πλέον με την παρούσα “ δημοκρατική” ΕΕ.

Οι όλοι μαζί, η γερμανική Ελλάδα  “μπορεί”
Έτσι και επιπλέον για να σωθεί ο Ελληνισμός και από τον νεοταξικό εξισλαμισμό της Καλλεργικής παρούσας ΕΕ καταστροφής τους Έθνους μας, απαιτείται και έξοδος από την ΕΕ.

Και στους κινδυνολόγους για τη λύση αυτήν, η απάντηση είναι απλή. Εντός ίσον εξολόθρευση και εκτός ίσον σωτηρία.
Χειρότερα από ό,τι συμβαίνουν εντός ΕΕ δεν είναι δυνατόν να συμβούν εκτός, από την και ήδη καταρρέουσα «δημοκρατική» Καλλεργική ΕΕ. Που ήδη μετατρέπει την Ελλάδα σε Ισλαμική αποθήκη λαθρομεταναστών.

Ευριπίδης Μπίλλης
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 28, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μετά την αναδιάρθρωση τι;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator